Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

JPS pitää kovaa tahtia yllä – kova paluumuuttaja joukkueeseen

jpslogo

JPS saa lähestyvälle Bandyliigakaudelle kovan vahvistuksen, kun seuran oma kasvatti Tuomas Rintala palaa yhden Porvoon Akilleksessa vietetyn kauden jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa. 26-vuotias Rintala pelasi läpi kaikki JPS:n juniori-ikäluokat ja edustuksessakin liigapelejä kertyi kymmenisen kautta ennen siirtymistä Porvooseen.

Jyväskylän paikallisradiossa puhuttiin tänään jääpalloasiaa JPS:n paluumuuttajan Tuomas Rintalan kanssa. JPS-kasvatti pyrähti viime vuodeksi Porvoon Akillekseen, mutta on nyt taas pukemassa ylleen tuttua punanuttua. Haastattelussa Rintala totesi, että aivan kuin ei olisi muualla ollutkaan.

– Mukavahan se on tulla takaisin tuttuun paikkaan ja varsikin Jipsin punaisiin. Tässä siirrossa ratkaisivat siviiliasiat; koti ja vaimo kun ovat Jyväskylässä, Rintala kertoo.

Viime kausi Rintalalla sujui Akilleksen kovassa joukkueessa hyvin. Runkosarjan voittanut joukkue pudotti Jipsin finaalista hurjan välieräsarjan jälkeen viidennessä ottelussa mutta jäi lopulta hopealle.

– Hieno vuosi kokonaisuutena, vaikka kirkkain jäikin saavuttamatta. Mielenkiintoista oli nähdä ja kokea Akilleksen toimintaa ja Porvoota hienona jääpallokaupunkina. Päälimmäisenä mielessä World Cup syksyllä Ruotsissa ja toki kevään kotifinaali.

Rintalan kesä on sujunut hyvin ja hän on harjoitellut JPS:n joukkueen mukana jo jonkin aikaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut