Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Urheiluvarustevalmistaja Tafferin tulevaisuus näyttää kirkkaalta

logotaffer

Jyväskyläläinen Taffer Finland on nopeasti kasvava urheiluvarustevalmistaja, joka sai alkunsa vaatimattomissa olosuhteissa Otto Rostin ja Ira Mäkisen keittiössä. Kuntosalilla viihtyvä Rosti ei ollut tyytyväinen markkinoilla olleisiin vetoremmeihin, joten hän päätti lainata äidiltään ompelukonetta ja osti valmistukseen vaadittavat tarvikkeet. Syntyi uusi liikeidea, johon myös puoliso saatiin houkuteltua mukaan.

Kun pariskunta aloitti yrittäjätarinansa yrityksen parissa vuonna 2014, eivät he uskoneet että nelisen vuotta myöhemmin tuotteita myytäisiin Suomen lisäksi myös Iso-Britanniassa.

Tafferin vahvuuksiksi perustajat mainitsevat muun muassa kotimaisuuden.

– Olemme myös omilla kasvoillamme ja nimillämme mukana tässä. Ja jos jossakin tuotteessa on vikaa, se tulee suoraan meille.

Salitreenaajat ympäri Suomea ovat törmänneet Tafferin laadukkaisiin tuotteisiin, ja yrityksellä onkin Suomessa jo 35 jälleenmyyjää. Valtaosa niistä on kuntosaleja ja loput tuotteista myydään urheilukaupoissa.

– Vieläkin tuntuu hurjalta, kun kuntosalilla tulee vastaan meidän varusteita ja vaatteita käyttäviä ihmisiä. Se on kuin saisi työstään toisen palkan, pari hehkuttaa. Siksi ulkomaille laajentumista ei osaa käsittää.

Koulutukseltaan Rosti on energiatekniikkainsinööri ja Mäkinen tradenomi, eli käsitöinä valmistettavien tuotteiden valmistukseen ei kummallakaan ole varsinaista koulutusta. Kaiken voi kuitenkin oppia itse opiskelemalla ja harjoittelemalla.

Kotimaisuudesta pariskunta haluaa pitää tiukasti kiinni. Tulevaisuudessa voi kuitenkin olla edessä tarve siirtää osa tuotannosta ulkomaille. Alkuperäisten tuotteiden valmistuksen pariskunta haluaa kuitenkin jatkossakin säilyttää Suomessa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut