Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Pesäpallo

Mäki-Maukolalle ja Toikkaselle jatkosopimukset Kirittäriin

Mäki-Maukola ja Toikkanen

Eeva Mäki-Maukola ja Laura Toikkanen jatkavat Kirittärissä kaudella 2019. Mäki-Maukola allekirjoitti jatkosopimuksen aikaisemmin tällä viikolla, kun taas Toikkasen viime syksynä tehty sopimus on kaksivuotinen. Molempien naisien jatkopäätökseen vaikutti opiskelupaikka Jyväskylän yliopistosta.

Eeva Mäki-Maukola pääsi opiskelemaan Jyväskylän yliopistoon tietotekniikkaa, joten valinta ensi kesän seurasta oli lopulta helppo.

– Pitkäaikainen haaveeni koulupaikasta toteutui vihdoin ja viimein. Asuin maki-Jyväskylässä jo viime talven ja huomasin, miten helppoa urheilun ja arjen yhdistäminen täällä on. Asiat ovat hoituneet Kirittärissä mallikaasti, joten en edes harkinnut muualle lähtemistä, Mäki-Maukola kertoo.

Laura Toikkanen kirjoitti viime syksynä kahden vuoden sopimuksen Kirittärien kanssa, sillä hänen tavoitteenaan on menestyä urheilussa, mutta myös saada opiskelupaikka Jyväskylän yliopistosta. Toikkanen aloittaa syyskuussa varhaiskasvatuksen opinnot Jyväskylässä.

– Oli ihanaa saada koulupaikka täältä Jyväskylästä, sillä olen viihtynyt täällä todella hyvin. Viime talven olin töissä treenaamisen ohella, joten nyt pääsen yhdistämään helposti myös opiskelun ja pelaamisen. En muuten ole ensimmäinen lastentarhanope Kirittäristä. Upin (Marjukka Urpelainen) jalan jäljissä tässä mennään, Toikkanen kommentoi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo