Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Peter Kotilainen solmi kahden vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa

Peter Kotilainen ja Happee kahden vuoden jatkosopimukseen
AOP

Jyväskylän Happee ja salibandyn kaksinkertainen maailmanmestari Peter Kotilainen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Vuonna 1994 syntynyt Kotilainen on pelannut Happeessa 206 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt hurjat 248 maalia ja 222 syöttöä. Pudotuspelien saldo on myös huima: 55 maalia ja 59 syöttöä 75 pudotuspelissä Happeen paidassa.

Kotilainen totesi seuransa haastattelussa että maiseman vaihtokaan ei ollut kaukana.

– Viimeisin vuosi on ollut henkilökohtaisessa elämässä rankka ja olin melko varma, että poistun Jyväskylästä uusiin maisemiin, mutta sydän käsi jäämään. Päätin kuunnella sitä. Uudesta sopimuksesta mietteet on kyllä hyvät. Ollaan myös saatu hommat raiteilleen ja mahdollisuudet menestykseen ovat hyvät nyt ja tulevaisuudessa.

Happeen liigajoukkueessa Kotilainen on viihtynyt nuoresta iästään huolimatta jo kymmenen kauden ajan ja kokee seuralla ja sen faneilla olevan suuren merkityksen omalla urallaan.

– Happee on ollut mulle ykkösseura ja sydämen asia jo siitä asti kun opin kävelemään. Myös Happeen fanit ovat äärimmäisen hienoja ja odotan, että saadaan taas kohta viettää hienoja hetkiä Hirviteatterissa. Meidän runkosarja on ollut nousujohteinen ja omat sekä joukkueen parhaat pelit ovat vasta edessä, joten kelpaa lähteä kohti playoffeja!

Happeen runkosarja päättyi lauantaina Jyväskylässä Esport Oilersin noutaessa vierasvoiton mukaansa Espooseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy