Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätyksiä Monte Carlon Masters-turnauksessa: Djokovic ja Nadal laulukuoroon

Monte Carlo Masters - Nadal - Rublev
AOP

Kauden ensimmäisessä suuressa massaturnauksessa nähtiin jo toinen todellinen jättiyllätys muutaman päivän sisään. Torstaina kaatui maailmanlistan ykkönen Novak Djoković, perjantai-iltana puolestaan kyytiä sai rankinglistan kolmonen, Rafael Nadal. Perjantain yllätyksestä vastasi Venäjän 23-vuotias Andrey Rublev, joka tiputti Nadalin jatkosta turnauksen neljännesvälierässä. Kyseessä on jopa suurempi yllätys kuin Djokovićin tippuminen. Nadal kun tunnetaan massakenttien valtiaana, joka on voittanut Monte Carlon Masters-turnauksen jopa 11 kertaa. Ennen perjantain tappiota Nadalilla oli Monte Carlosta tilillään 73 voittoa ja vain 5 tappiota.

Ranking-listalla kahdeksantena oleva Rublev nappasi voiton kolmessa erässä 6-2, 4-6, 6-2. Monte Carlon massalla tahkottiin yhteensä kaksi ja puoli tuntia. Koko pelissä ratkaisevaksi nousi syöttö. Jo ensimmäisessä erässä Nadal teki viisi kaksoisvirhettä. Niiden avulla Rublev onnistui murtamaan espanjalaisen syötön jopa seitsemän kertaa koko ottelun aikana. Erityisesti ensimmäisessä erässä Nadalin peli ei kulkenut, minkä Rublev käytti hyväkseen painostamalla rystypuolta.

Toisessa erässä Nadalin peli näytti jo paremmalta. Voitettuaan toisen erän näytti hetkellisesti jo siltä, että Nadal pystyy haastamaan Rublevin voitosta. Toista erää tahkottiin huikeat 74 minuuttia. Kolmannessa erässä Rublev sai kuitenkin aikaisen syötönmurron, joka sinetöi ottelun tuloksen ja Nadalin tippumisen turnauksesta.

Kyseessä on toinen peräkkäinen puolivälierä Rubleville, joka pystyi samaan temppuun aiemmin tänä vuonna Miamissa. Masters-tason puolivälierä on venäläisen paras saavutus uralla. Välierässä Rublev saa vastaansa Norjan Casper Ruudin, jonka perjantain voitto Fabio Fogninista on niin ikään varsinainen yllätys. Ruud nappasi selkeän 6-4, 6-3 voiton italialaisesta. Rublev ja Ruud ovat kohdanneet kolme kertaa, joista venäläinen on voittanut jokaisen kohtaamisen.

Nadalin tappio tuo hieman säpinää aluilla olevaan massakauteen. Nadalin iskukykyä massalla ei kannata koskaan aliarvioida, mutta Espanjan ykköstähden kunto herättää kuitenkin kysymyksiä. Kerkeääkö Nadal saada pelinsä kuntoon ennen kauden toista Grand Slam -turnausta, vai nähdäänkö Ranskan Avoimissa uusi voittaja ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis