Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Chicago Bulls tappioputkessa – Vaihtopenkille valahtaneesta Lauri Markkasesta ei apua

Memphis Grizzlies - Chicago Bulls
AOP

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls isännöi varhain lauantai-aamuna suomen aikaa Memphis Grizzliesiä. Tappioputkessa rämpivä Bulls pysyi ottelussa mukana ensimmäisen puoliajan, jonka jälkeen vierasjoukkue meni menojaan. Memphis voitti ottelun lopulta 126-115 venyttäen Bullsin tappioputken jo viiden ottelun mittaiseksi.

Viime aikoina päävalmentaja Billy Donovanin hierarkiassa alaspäin valahtanut Markkanen aloitti jälleen penkiltä, eikä saanut autettua joukkuettaan tarpeeksi kolmella pisteellään ja viidellä puolustuspään levypallollaan. Markkanen pelasi ottelussa 20:57 minuuttia ja hänen teholukemaksensa jäi -7.

Kotijoukkue Chicago lähti otteluun hankalista lähtökohdista, sillä joukkueen tähtipelaaja Zach LaVine puuttui kokoonpanosta koronaprotokollan vuoksi. Chicago kuitenkin aloitti ottelun taistellen Coby Whiten johdolla ja toisen neljänneksen jälkeen peli oli vielä tasan 57-57.

Kolmannelle neljännekselle Grizzlies lisäsi vauhtia Jonas Valanciunaksen sekä Ja Morantin johdolla jättäen Bullsin telineisiin. Morant venytti Grizzliesin johtoa pussittamalla näyttävän kolmosen ja härkälauman valmentaja Donovan oli pakotettu ottamaan aikalisän vain reilun minuutin pelin jälkeen.

Aikalisästä ei kuitenkaan ollut kääntämään pelin kulkua, vaan Grizzlies meni menojaan aiemmin mainittujen tähtipelaajien sekä yhteensä 32 pistettä pussittaneen Dillion Brooksin johdolla. Tämän kauden yhden ottelun piste-ennätystään sivunnut Brooks oli ottelun jälkeen iloinen lopputuloksesta ja kertoi voiton olleen “tärkeä startti vieraskiertueelle”.

Markkanen pelaa tulokassopimuksensa viimeistä kautta. Suomen kaikkien aikojen koripalloilija oli ennen siirtoikkunan sulkeutumista vahvojen siirtohuhujen keskellä, mutta siirtoa ei lopulta tapahtunut. 23-vuotiaan 1. kierroksen varauksen kausi on ollut edellisten tapaan haastava ja Markkanen on joutunut loukkaantumisten vuoksi huilaamaan jo 20 peliä kauden aikana.

Markkasen onnistumisia tarvittaisiin tulevissa otteluissa, sillä LaVinen odotetaan olevan poissa parketeilta pitkälti toista viikkoa ja voittoja pitäisi saada raavittua. Chicago jakaa tällä hetkellä konferenssin kymmenennen, eli viimeisen pudotuspelipaikkaan oikeuttavan sijoituksen Washington Wizardsin kanssa. Kummallakin joukkueella on runkosarjaa jäljellä 16 ottelua.

Chicago Bulls pelaa seuraavan ottelunsa heti lauantai-sunnuntai-yönä suomen aikaa, kun se kohtaa Cleveland Cavaliersin kotonaan United Centerissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo