Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Markkanen aloitti ottelun vaihtopenkiltä – Heitti kuitenkin 11 pistettä Chicagon komeassa voitossa

Lauri Markkanen ottelussa Bulls vs. Hornets
AOP

Chicago Bulls voitti Charlotte Hornetsin komeasti pistein 108-91. Lauri Markkanen pussitti 11 pistettä, mutta peli ei ollut yhtä lennokasta kun edellisessä ottelussa Cleveland Cavaliersia vastaan.

Chicagon suomalaistähti Markkanen heitti 11 pistettä, vaikka ottelu aloitettiin vaihtopenkin puolelta. Peliminuutteja kertyi yli 26 minuuttia, ja pisteiden lisäksi Markkanen otti neljä levypalloa ja yhden riiston. Edellisessä ottelussa Cleveland Cavaliersia vastaan Markkanen oli Bullsin paras pistemies 16. pisteellä, pussittaen pelitilanneheitoista viisi sisään seitsemästä. Miehen keskiarvo tältä kaudelta on 14.5 pistettä per peli.

Bullsin parhaimpia pistemiehiä olivat tällä kertaa Coby White, Nikola Vucevic sekä Thaddeus Young – kaikki heittivät 18 pistettä mieheen. Hornetsin riveistä eniten koreja pussitti Devonte Graham (16).

Chicago Bulls on vielä pudotuspelipaikkojen ulkopuolella

Chicago Bulls on Itäisen konferenssin sijalla 11, pelatun 59 ottelun jälkeen – voittoja on kertynyt 25, ja tappioita 34. Koronan vuoksi runkosarjassa pelataan kaudella 2020-2021 ainoastaan 72 ottelua, joten Chicagon mestaruushaaveet voidaan kutakuinkin unohtaa. Bulls ei missään vaiheessa kuitenkaan ollut todellinen mestarisuosikki, sinivalkoisista laseista huolimatta.

Mestarin ennakkosuosikin viittaan on pukeutunut edelliskauden mestari, Los Angeles Lakers. Lakers on tällä hetkellä Läntisen konferenssin sijalla 5, eli jatkopaikka näyttää varsin lupaavalta. Mestaruuksia LA Lakersilta löytyy peräti 17, joista kuusi on tullut 2000 -luvun puolella.

Lauri Markkasen tähdittämä Chicago Bulls kohtaa seuraavassa ottelussa Miami Heatin, ja ottelua voi seurata suorana esimerkiksi Ruudusta lauantaiyönä (24.4) klo.03.00 alkaen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo