Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rafael Nadal näytti kaapin paikan brittipelaajalle – Viekö maailmanlistan kolmonen koko Barcelona Openin?

Rafael Nadal saa vastaansa Carreno Bustan
AOP

Espanjalainen Rafael Nadal voitti puolivälierissä Cameron Norrien suoraan kahdessa erässä, lukemin 6-1 ja 6-4. Nadal jahtaa peräti 12. Barcelona Open voittoaan.

Barcelona Openin puolivälierissä ei nähty suurta yllätystä, kun 34-vuotias Rafael Nadal näytti taitonsa 25-vuotiasta Cameron Norrieta vastaan. Nadalin taidot olivat ylivertaiset omalla kotikentällä, joka sopi maailmanlistan kolmosen pelityyliin erinomaisesti.

Ensimmäinen erä oli täydellisesti Nadalin hallintaa, mutta toisessa erässä nähtiin jo varsin hyvää pelaamista. Norrie taisteli hyvin toisessa erässä, mutta kokemus ja taidot olivat kuitenkin liikaa nuorelle britannialaiselle.

Nadal kohtaa semifinaalissa maanmiehensä Pablo Carreno Bustan

Pablo Carreno Busta, 29, kukisti argentiinalaisen Diego Schwartzmanin tiukan kamppailun jälkeen vasta kolmannessa erässä – loppulukemat 6-4, 3-6 ja 7-5.

Espanjalaiset kohtaavat semifinaalissa tänään 24.4, klo.17.00 alkaen. Ennakkosuosikki ottelussa on ehdottomasti maailmanlistan kolmantena oleva Nadal, mutta sijalla 13. komeileva Busta ei ole semifinaaleissa tuurin ansiosta – ottelusta tulee varmasti tasaväkinen, kotiyleisön edessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis