Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:ssä nähtiin raju tyrmäys – “Herranjumala mikä pommi!”

Kamaru Usman
AOP

Kamppailujätti UFC teki jättitempun Jacksonvillessä, Floridassa, kun se myi 15000 katsojaa vetävän areenan täpötäyteen jo ennakkoon. Tapahtumassa ei turvaväleistä ollut tietoakaan, sillä katsojat olivat pakkautuneet aivan vieri viereen.

Tämä oli kuitenkin kaikilla osallistujilla tiedossa, sillä jo lippuja myyneellä Ticketmasterilla oli asiasta varoitusteksti etteivät katsojat voi syyttää järjestäjätaho UFC:tä mahdollisesta altistumisesta tai sairastumisesta koronaviruksen aiheuttamaan tautiin.

Puheenjohtaja Dana White hehkutti ominaiseen tyyliinsä UFC:n poikkeuksellisuutta: “Rikoimme tämän areenan yleisöennätyksen jo ennakkolipunmyynnissä. Kukaan ei tee asioita niin kuin me”.

Katsojat saivat vastinetta rahoilleen, sillä otteluilta sisälsi jopa 3 titteliottelua. Otsikot varasti Kamaru Usmanin ja Jorge Masvidalin uusintaottelu, joka päättyi Usmanin rajuun tyrmäykseen toisessa erässä.

Aiemmin tylsäksikin haukuttu mestari Usman näytti tyrmäyksellään että on kehittynyt pystyottelussa. Tilanteessa mies hämäsi taidokkaasti etukädellään ja löi perään kovan takakäden iskun suoraan Masvidalin leukaperiin, joka putosi iskusta täydellisesti.

Tuomarilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tulla väliin ja päättää ottelu välittömästi Kamaru Usmanin puhtaaseen tyrmäysvoittoon.

Myös Viaplayllä ottelua kommentoinnut Aleksi Nurminen innostui Usmanin osumasta. “Herran jumala mikä pommi!” ja “Jäätävä takakäsi Kamaru Usmanilta”, Mäntykivi hehkutti suorassa lähetyksessä.

Muissa titteliotteluissa naisten korsisarjan tittelin vei Rose Namajunas Zhang Weiliä vastaan ja naisten kärpässarjassa Valentina Sevtsenko päihitti Jessica Andraden. Tapahtumassa ei nähty suomalaisia ottelijoita, mutta Makwan Amirkhanin on määrä otella UFC:ssa seuraavan kerran kesäkuussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit