Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Salibandy

PSS:lle ensimmäinen salibandyn SM-kulta – mestaruus ratkaistiin rangaistuslaukauksilla

PSS:lle ensimmäinen salibandyn SM-kulta
AOP

Porvoon Salibandyseura PSS on voittanut naisten salibandyn Suomen mestaruuden. Hopealle jäi SB-Pro, jonka kotihallissa Nurmijärvellä peli pelattiin. PSS vei F-liigan finaalisarjan pelein 4-3. Finaalisarjassa pelattiin koko rahan edestä, kun sarjan ratkaisu nähtiin vasta ratkaisevassa seitsemännessä pelissä. Mestaruus ratkaistiin jatkoerän jälkeisessä rangaistuslaukauskisassa.

Finaali alkoi rytinällä, kun kotijoukkue maalasi nopeasti. SB-Pro eteni johtoon alle kahden minuutin pelin jälkeen Elina Kujalan maalilla. PSS:n Fanny Holmberg tasoitti pelin 42 minuutilla. Peli eteni 1–1-tilanteessa jatkoerään, joka pelattiin maaleitta. Ratkaisu siirtyi rankkarikisaan.

Dramatiikkaa ei puuttunut rankkarikisastakaan. SB-Pro oli jo lähellä mestaruutta viidennellä vetokierroksella, mutta PSS onnistui tasoittamaan. Mestaruutta jännitettiin lopulta kuudennelle vetokierrokselle asti. Ella Sundström teki ratkaisevan maalin ja pokasi porvoolaisille ensimmäisen mestaruuspokaalin.

PSS oli jo kiinni mestaruudessa sarjan kuudennessa pelissä, mutta SB-Pro tuli tasoihin. Mestaruus on PSS:lle ensimmäinen. Aikaisemmin porvoolaisjoukkue on napannut sekä kaksi hopeaa että pronssia. SB-Pro puolestaan on voittanut kaksi edellistä kultaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy