Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Susijengin EM-lohko arvottu – vastassa Euroopan ykkösmaa

Susijengin EM-lohko arvottu - vastassa Euroopan ykkösmaa
AOP

Suomen koripallomaajoukkueen kesän 2022 EM-kisojen lohko on arvottu. Susijengi arvottiin D-lohkoon, joka pelataan Tsekin Prahassa. Lohkossa pelaavat Suomen lisäksi Israel, Tsekki, Puola, Hollanti ja Serbia.

Lohko on kivenkova. Suurin luu purtavaksi on Serbia, joka lukeutuu Euroopan kovimpiin korismaihin. Serbia on hallitseva hopeamitalisti. Paperilla Hollanti ja Israel ovat Suomea heikompia. Lohkon neljä parasta maata etenevät jatkoon, mikä on Suomellekin realistinen tavoite.

Edellisen kerran Eurobasket järjestettiin vuonna 2017, jolloin Suomi nautti kotikenttäedusta. Tuolloin yksi alkulohkoista pelattiin Helsingissä. EM-kisat piti alun perin järjestää kesällä 2021. Kisat kuitenkin lykkääntyivät vuodella, kun Tokion olympiakisat siirrettiin kesälle 2021 koronaepidemian vuoksi.

Kuten kahdet edelliset kisat, pelataan nytkin neljä alkulohkoa neljässä eri kaupungissa. Prahan lisäksi isäntäkaupunkeina ovat Italian Milano, Saksan Köln sekä Georgian Tbilisi. Jatkovaihe, finaalit mukaan lukien, pelataan Berliinissä. Eurobasket pelataan 1.-18. syyskuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo