Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Awak Kuierin kausi paketissa – jatkuuko kausi WNBA:ssa?

Awak Kuierin kausi paketissa - jatkuuko kausi WNBA:ssa?
AOP

Suomalaiskoripalloilija Awak Kuierin ensimmäinen ammattilaiskausi ulkomailla on tullut päätökseen. Kuierin edustama italialainen Virtus Eirene Ragusa pelaa Italian korkeimmalla sarjatasolla, Serie A1:ssä.

Ragusan kausi päättyi pienoiseen pettymykseen, kun joukkueen tie päättyi jo välieriin. Ragusan vastustaja Familio Schio eteni finaaliin suoraan voitoin 2-0 pelaamaan italian mestaruudessa. Kuierin kausi Italiassa sujui kuitenkin mallikkaasti: Kuier tilastoi keskimäärin 9,2 pistettä ja 6,7 levypalloa peliä kohti.

195-senttinen Kuier varattiin aiemmin keväällä Pohjois-Amerikan ammattilaissarja WNBA:han ensimmäisellä varauskierroksella. Dallas Wings -joukkueen leiriin valittu Kuier varattiin historiallisesti numerolla kaksi. Jos Kuier aloittaa pelit maailman kovimmassa ammattilaissarjassa, matkaa pallotaituri Dallasiin jo tänä keväänä. Joukkueiden harjoitusleirit nimittäin alkavat jo toukokuussa. Kausi käydään kesällä ja se päättyy syksyllä.

Vaihtoehtoisesti voi koritaituri pelata vielä toisen kauden eurooppalaista ammattilaiskorista nykyisessä joukkueessaan. Kuierilla on Ragusan kanssa neljän vuoden avoin sopimus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo