Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Kevyen sarjan haastaja väittää: “McGregorilta puuttuu nälkä”

Kevyen sarjan haastaja väittää: “Conor McGregorilta puuttuu nälkä”
AOP

Assyrialais-amerikkalainen kevytsarjan ottelija Beneil Dariush kohauttaa UFC-maailmaa latomalla kommentteja Conor McGregorista. Kevytsarjan ranking-listalla yhdeksäntenä oleva Dariush kommentoi, että McGregorilta puuttuu se aikaisempi nälkä, joka teki hänestä yhden maailman parhaista ottelijoista.

“On kyse nälästä” Dariush kommentoi televisiokanava ESPN:lle. “En tiedä mikä tekee hänet nälkäiseksi. Hän näyttää tyhjältä, koska ei tiedä mitä haluaa.”

Kommentit eivät tietenkään nouse tyhjästä. Päättämättömyyttä on ollut havaittavissa, kun irlantilainen hyppäsi vapaaottelusta nyrkkeilyyn ja takaisin vapaaotteluun kahden vuoden tauon jälkeen vuonna 2018. McGregor on taistellut vain kolme kertaa sitten vuoden 2016, jolloin irlantilainen voitti sekä höyhen- että kevytsarjan mestaruudet.

Viimeisimmässä ottelussa tammikuussa 2021 McGregor koki täystyrmäyksen yhdysvaltalaiselle Dustin Poirierille. Ensimmäinen täystyrmäys oli takuulla The Notorius -nimellä kulkevalle irlantilaiselle shokki. Veikö vierailu nyrkkeilykehässä ja tappio Floyd Mayweatherille motivaation täysillä ottelemiseen?

McGregorin ja Poirierin ottelu saa kuitenkin jatkoa heinäkuussa, kun kaksikko kohtaa Las Vegasissa. Paljon on pelissä, eikä McGregor takuulla halua kokea toista peräkkäistä tappiota saatikka täystyrmäystä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit