Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kitzune G.G nappasi Oulun sunnuntairavien voiton – ennakkosuosikki piti pintansa loppuun saakka

Kitzune G.G nappasi Oulun sunnuntairavien voiton - ennakkosuosikki piti pintansa loppuun saakka
AOP

Kitzune G.G lähti sunnuntairaveihin selkeänä ennakkosuosikkina, ja lopputuloksena oli suhteellisen suvereeni voitto. Ykköskaistalta kisaan lähtenyt Replay Pellini murtui viimeisessä kaarteessa, ja Pellinin ulkopuolelta lähtenyt Käthy pilasi kisansa jo ensimmäisen kurvin laukassa.

Vuonna 2020 kuusivuotias tamma ravasi peräti 21 starttia, joista tuloksena 3 voittoa – palkintopotti varsin mukava, yli 20 000 euroa. Kitzune G.G siirtyi viime vuonna nykyisen omistajan Tuomo Mikkosen omistukseen.

Kitzunen ohjaksissa ollut Ville Pohjola keräsi illan aikana todellisen täysosuman, johdattaen ajokkinsa kolmeen voittoon. Pohjolan ensimmäinen voitto tuli Shiny Beatrixin kyydissä, ja illan kolmas täysosuma napsahti Macchiaton ylivoimaisessa voitossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut