Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigassa useita pelaajasiirtoja

Lentopallon Suomen mestarit vuosimallia 2021 ovat jo selvillä, mutta se ei tarkoita sitä että mestaruussarja olisi hiljentynyt, päinvastoin. Kulisseissa käydään kovaa peliä ja pelaajasiirtoja on kauden jälkeen tapahtunut paljon. Naisten puolella LP Vampulaa kaksi edellistä kautta edustanut passari Miia Viljanen siirtyy JymyVolley:n. JymyVolley on muutenkin ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla, sillä se on tehnyt sopimukset myös naisten 1-sarjaa pelanneen vasta 16-vuotiaan Nitta Korhosen sekä LiigaPlokista siirtyvän Sanni Rantasen kanssa. Toinen aktiivinen seura naisten mestaruussarjan siirtomarkkinoilla on ollut OrPo, joka on julkistanut jo viiden pelaajan sopimukset tulevalle kaudelle. Näistä uusia tulokkaita joukkueessa ovat 18-vuotias Jessika Mursula sekä 19-vuotias Liisa Rinta-Tassi. Miehissä Loimu on kääntänyt katseensa lentopallon suurmaa Iraniin ja hankkinut ensi kaudelle kaksi ulkomaalaisvahvistusta: keskipelaaja Tayeb Einin ja hakkuri Ali Fazlin.  Akaa-Volley teki kovan kaappauksen, kun se nappasi Kokkolan Tiikereitä useita vuosia edustaneen pelinrakentaja Anton Välimaan. Samassa yhteydessä Akaa julkisti pelaajasopimuksen myös monitaituri Nico Nurmesniemen kanssa.  Akaa-Volley saa ensi kaudelle myös yhden paluumuuttajan, kun joukkueen oma kasvatti Saku Tuomivaara palaa Akaaseen Lempäälän Lempo-Volleystä. Tämä ei ole iso yllätys, sillä mies esiintyi jo menneellä kaudella pariin otteeseen A-Volleyn ykkösmiehistössä lainasopimuksella. Akaa-Volleyssä uskotaankin ensi kaudella taisteltavan mestaruudesta: “Kaikki elementit Akaa-Volleyssa kertovat, että torilla tavataan. Sekä ensi keväänä että varmaan seuraavanakin”, kommentoi Panu Pitkänen, joka nähdään niin ikään A-Volleyssä ensi kaudella.
AOP

Lentopallon Suomen mestarit vuosimallia 2021 ovat jo selvillä, mutta se ei tarkoita sitä että mestaruussarja olisi hiljentynyt, päinvastoin. Kulisseissa käydään kovaa peliä ja pelaajasiirtoja on kauden jälkeen tapahtunut paljon.

Naisten puolella LP Vampulaa kaksi edellistä kautta edustanut passari Miia Viljanen siirtyy JymyVolley:n. JymyVolley on muutenkin ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla, sillä se on tehnyt sopimukset myös naisten 1-sarjaa pelanneen vasta 16-vuotiaan Nitta Korhosen sekä LiigaPlokista siirtyvän Sanni Rantasen kanssa.

Toinen aktiivinen seura naisten mestaruussarjan siirtomarkkinoilla on ollut OrPo, joka on julkistanut jo viiden pelaajan sopimukset tulevalle kaudelle. Näistä uusia tulokkaita joukkueessa ovat 18-vuotias Jessika Mursula sekä 19-vuotias Liisa Rinta-Tassi.

Miehissä Loimu on kääntänyt katseensa lentopallon suurmaa Iraniin ja hankkinut ensi kaudelle kaksi ulkomaalaisvahvistusta: keskipelaaja Tayeb Einin ja hakkuri Ali Fazlin.

Akaa-Volley teki kovan kaappauksen, kun se nappasi Kokkolan Tiikereitä useita vuosia edustaneen pelinrakentaja Anton Välimaan. Samassa yhteydessä Akaa julkisti pelaajasopimuksen myös monitaituri Nico Nurmesniemen kanssa.

Akaa-Volley saa ensi kaudelle myös yhden paluumuuttajan, kun joukkueen oma kasvatti Saku Tuomivaara palaa Akaaseen Lempäälän Lempo-Volleystä. Tämä ei ole iso yllätys, sillä mies esiintyi jo menneellä kaudella pariin otteeseen A-Volleyn ykkösmiehistössä lainasopimuksella.

Akaa-Volleyssä uskotaankin ensi kaudella taisteltavan mestaruudesta: “Kaikki elementit Akaa-Volleyssa kertovat, että torilla tavataan. Sekä ensi keväänä että varmaan seuraavanakin”, kommentoi Panu Pitkänen, joka nähdään niin ikään A-Volleyssä ensi kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo