Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Vain sota ja korona ovat peruneet arvo-ottelun – pesäpallon Itä-Länsi siirrettiin elokuulle

Vain sota ja korona ovat peruneet arvo-ottelun – pesäpallon Itä-Länsi siirrettiin elokuulle
AOP

Koronapandemialla on ollut suuret vaikutukset kaikkiin palloilulajeihin, eikä pesäpallo ole poikkeus. Superpesiskauden alkua lykättiin kuukaudella ja nyt Pesäpalloliitto on ilmoittanut myös perinteisen Itä – Länsi – tähdistöottelun muutoksista.

Tapahtuma oli alun perin tarkoitus järjestää Porissa heinäkuun toisella viikolla. Uusi ajankohta on 6.-7. elokuuta, eli tapahtumaa lykättiin saman verran kuin kauden aloitustakin.

Tapahtuman aikatauluun ei ole tehty mainittavia muutoksia. Perjantaina pelataan junioriottelut ja lauantaina Erku-Areenan valtaavat maailman parhaat nais- ja miespesäpalloilijat.

Itä – Länsi -ottelulla on pitkät perinteet ja tapahtuma nauttii valtavaa suosiota fanien keskuudessa. Viime kaudella tähdistöottelut jouduttiin perumaan. Ennen viime kesää tapahtuma oli edellisen kerran jäänyt pelaamatta 1944 – sodan takia.

Pesäpallo selvisi viime kaudesta olosuhteisiin nähden kuivin jaloin. Pandemiasta huolimatta otteluita pystyttiin pelaamaan rajoitetulle yleisölle. Otteluohjelma jouduttiin uusimaan täysin niin runkosarjan kuin pudotuspelienkin osalta, mutta kausi saatiin vietyä läpi kunniakkaasti. Alkava kausi on tarkoitus pelata täysimittaisena.

Alempien sarjatasojen ottelut alkavat aikaisintaan 15.5, mutta tilanne elää pandemian mukaan. Juniorisarjojen osalta tilanne on sama.

– Tärkeää on saada kausi käyntiin niin pian kuin se vastuullisesti ja terveysturvallisesti on mahdollista. Odotamme viranomaisilta mahdollisimman pikaisia päätöksiä, Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Timo Lamminen kommentoi liiton tiedotteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo