Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasella heikko ilta – Chicago hävisi jälleen lohkokärjelle

Lauri Markkasella heikko ilta - Chicago hävisi jälleen lohkokärjelle
AOP

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls hävisi tiistaiaamuna Suomen aikaa Philadelphia 76ers -joukkueelle. Peli päättyi selviin lukemiin 94-106. Philadelphia 76ers on itäisen konferenssin lohkokärki ja tällä hetkellä tulikuuma. Voitto Bullsista oli joukkueelle jo viides peräkkäinen voitto. Bulls taas on hävinnyt Philadelphialle seitsemän kertaa peräkkäin.

Myös Lauri Markkasen vaisu kausi jatkuu. Vaihtopenkiltä aloittanut Markkanen pelasi yhteensä 16 minuuttia. Niiden aikana Markkanen onnistui pussittamaan viisi pistettä ja nappaamaan neljä levypalloa.

Bullsin paras pistemies oli Coby White, joka heitti 23 pistettä. Kaksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, Zach LaVine ja Nikola Vučević, olivat toistamiseen poissa parketilta. Vučević kärsii lonkkavammoista, LaVine puolestaan on pelaamatta NBA:n asettamien Covid-varotoimien vuoksi.

Chicago Bullsin kausi alkaa näyttää epätoivoiselta. Vaikuttaa pahasti siltä, että joukkueen kausi päättyy jälleen runkosarjaan. Play off -paikka näyttää yhä epätodennäköisemmältä.

unkosarjasta on jäljellä seitsemän ottelua, kun Bulls on konferenssinsa 12. sijalla. Nappisuorituksilla Bulls voi kuitenkin napata itselleen paikan play offs -peleissä.

Seuraavan kerran Markkanen ja Bulls pelaavat torstaina Charlottessa, jossa vastaan asettuu Charlotte Hornets.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo