Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen Madridin Masters-kisa käyntiin – Kontinen ulos ensimmäisellä kierroksella

Tenniksen Madridin Masters-kisa käyntiin - Kontinen ulos ensimmäisellä kierroksella
AOP

Kauden toinen massalla pelattava Masters-tason turnaus käynnistyi maanantaina Madridissa. Suomalaisista turnauksessa nähtiin nelinpelispesialisti Henri Kontinen. Maailmanlistan 31. sijalla oleva suomalaisässä pelasi Ranskan Edouard Roger-Vasselin parinaan. Parin turnaus tyssäsi heti ensimmäisellä kierroksella, kun saksalais-romanialainen pari Kevin Krawietz/Horia Tecau vei voiton 6-3, 6-4.

Kontisen peli on muutaman viime kauden aikana ollut varsinaista vuoristorataa. Ranskalaisen Roger-Vasselinin kanssa Kontinen on pelannut vuoden alusta lähtien. Pari voitti Montpellierin turnauksen kovilla kentillä, mutta muuten saavutukset ovat olleet vaatimattomia. Barcelonassa massalla matka tyssäsi ensimmäiseen kierrokseen, Monte Carlon Masters-kisassa puolestaan neljännesvälieriin. Entisen maailmanlistan ykkösen tuloksissa ei ole hurraamista.

Muista suomalaisista kaksinpelin nouseva tähti, Emil Ruusuvuori, jäi tällä kertaa karsinnan ensimmäiselle kierrokselle.

Kisan suosikki ja ensimmäiseksi sijoitettu Rafael Nadal aloittaa pelit suoraan toiselta kierrokselta keskiviikkona. Maailmanlistan ykkönen Novak Djoković vetäytyi turnauksesta.

Turnauksen toiseksi sijoitettu on Venäjän Daniil Medvedev. Korkeasta sijoituksestaan huolimatta Medvedev ei ole voittanut yhtäkään ottelua Madridin tai Rooman Masters-kisoissa. Venäläisellä puuttuvat voitot myös Ranskan avoimissa, jossa Medvedev on tippunut ensimmäisellä kierroksella jopa neljä kertaa peräkkäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis