Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Palavasta autosta paennut Romain Grosjean tekee paluun F1-autoon!

Romain Grosjean
AOP

Uskomattomasta onnettomuudesta selvinnyt Romain Grosjean pääsee takaisin Formula 1 -auton rattiin. Varsinaisesta paluusta sarjaan ei kuitenkaan ole kyse, vaan Grosjean tulee ajamaan näytöskierroksia kesäkuun Ranskan GP:n yhteydessä.

Romain Grosjean on kokenut, 179 startin kuski, jonka Formula 1 -ura päättyi viime kauteen. Ura sai karmaisevan päätöksen Bahrainin GP:n alkumetreillä. Grosjeanin auto syttyi palamaan, ja kului useampi minuutti, ennen kuin ranskalainen nousi autostaan. Kuin ihmeen kaupalla Grosjean selvisi onnettomuudesta hengissä. Palovammoja hän sai erityisesti käsiinsä.

Bahrainin GP jäi kuitenkin Haasilla ajaneen Grosjeanin viimeiseksi Formula 1 -sarjassa, sillä talli ei uusinut kuljettajan sopimusta enää tälle kaudelle. Tällä hetkellä ranskalainen ajaa Yhdysvalloissa Indy-sarjassa.

Kesäkuussa 35-vuotias Grosjean pääsee jälleen hieman erilaisen auton kyytiin. Mercedeksen Toto Wolff oli tarjonnut Grosjeanille mahdollisuutta ajaa näytöskierroksia jo tämän ollessa sairaalassa. Syynä oli se, etteivät he halunneet onnettomuuden jäävän ranskalaisen kuskin viimeiseksi hetkeksi F1-autossa.

“Olen todella innoissani saadessani taas hypätä F1-auton kyytiin!” Romain Grosjean kommentoi temppua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1