Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Chicago Bulls palasi voittokantaan – Markkanen pussitti 10 pistettä

Chicago Bulls palasi voittokantaan - Markkanen pussitti 10 pistettä
AOP

Chicago Bulls nappasi vihdoin makean voiton neljän peräkkäisen tappion jälkeen. Selkeä 24 pisteen voitto Charlotte Hornetsista tuli aikaisin torstaiaamuna Suomen aikaa. Peli päättyi selkeästi 120-99.

Myös Lauri Markkasen ilta sujui mallikkaasti. Vaihtopenkiltä pelin aloittanut suomalainen pelasi yhteensä 20 minuuttia. Tilille kirjattiin 10 pistettä ja 7 levypalloa. Kolmosetkin upposivat Markkaselta: kolmesta kolmen pisteen heitosta sisään meni kaksi.

Chicago Bullsin parantuneista otteista on kiittäminen joukkueen supertähtiä, jotka palasivat parketille muutaman viikon tauon jälkeen. Lonkkavaivoista kärsinyt Nikola Vučević oli joukkueen paras pistemies 29 pisteellä. Koronapannasta vapautunut Zach LaVine puolestaan pussitti 13 pistettä.

Chicago on voiton jälkeen 11. sijalla itäisen konferenssin pistetaulukossa. Voitto Hornetsista tuo unelman play offs -paikasta hieman lähemmäs, vaikka pudotuspeleihin pääsy näyttää edelleen erittäin epätodennäköiseltä. Tällä hetkellä viimeistä pudotuspelipaikkaa pitää halussaan Washington, jolla on neljä voittoa Chicagoa enemmän. Etumatka on vaikea kiriä umpeen, kun pelejä on jäljellä enää kuusi kappaletta.

Bulls urakoi seuraavan pelinsä jo perjantaina. Kotiottelussa vastassa on Boston Celtics.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo