Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Paavo Nurmi Gamesiin liuta maailmantähtiä: “riskillä mennään”

Paavo Nurmi Gamesiin liuta maailmantähtiä
AOP

Suomen suurin ja kansainvälisin yleisurheilutapahtuma Paavo Nurmi Games järjestetään jälleen 7.–8. kesäkuuta. Perinteikäs kisa nähdään ensi kertaa kaksipäiväisenä tapahtumana. Paavo Nurmi Games on osa Kansainvälisen yleisurheiluliiton Continental Tourin Kultaista liigaa.

Turussa nähdään tuttuun tapaan liuta maailmanluokan tähtiä. Suurimpina vetonauloina toimivat Saksan keihäsmiehet Johannes Vetter ja Thomas Röhler, Ruotsin kiekkojätti Daniel Ståhl sekä Puolan moukaritähdet Anita Włodarczyk ja Paweł Fajdek.

Kotimaisista tähdistä edustettuina ovat todennäköisesti ainakin 3 000 metrin esteiden erikoismies Topi Raitanen, kolmiloikan Kristiina Mäkelä, pika-aiturit Annimari Korte sekä Nooralotta Neziri sekä nousevat moukarinheittäjät Silja Kosonen sekä Aaron Kangas.

Lipunmyynti on käynnissä

Urheilijoiden ei tarvitse urheilla tyhjille lehtereille, vaan lipunmyynti on jo aloitettu. Kummallekin päivälle on tulossa myyntiin 2 500 lippua. Kovin täydeksi Paavo Nurmen stadion ei tule, sillä pääkatsomon kapasiteetti on 4 000 katsojaa, koko stadionin puolestaan 13 000. Kisaorganisaatio luottaa siihen, että tarvittava lainsäädäntö saadaan kuntoon ennen kisaa.

“Isolla riskillä mennään. Uskomme, että yleisöä voidaan kesäkuussa ottaa rajoitetusti sisään” kommentoi Jari Salonen, PN Turku Oy -organisaation toimitusjohtaja.

Lajeja Paavo Nurmen kisoissa on mukana yhteensä 23, joista lähes kaikissa on mukana kansainvälisiä urheilijoita. Kaksipäiväiseen tapahtumaan mahtuu myös enemmän lajeja kuin aikaisemmin. Se onkin pääsyynä kaksipäiväisyydelle: kun ohjelmaan mahtuu useampia lajeja, pääsee useampi kotimainen yleisurheilun huippu mittamaan taitojaan maailman tähtiä vastaan. Tästä on kiittäminen suomalaisen yleisurheilun nousua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu