Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallonaisille kaksi voittoa EM-karsinnoista

Naisten lentopallon EM-karsinnat Montenegrossa
AOP

Jo kahdesti siirretyt naisten lentopallon EM-karsinnat saatiin vihdoin käyntiin viikonloppuna. Montenegron Podgoricassa pelatussa ryhmässä pelasivat Suomen lisäksi Kosovo, Montenegro ja Slovakia. Suomi nappasi peleistä kaksi voittoa ja on ryhmässä Slovakian takana toisena.

Perjantaina Suomi kärsi niukan neljän erän tappion korkeimmaksi sijoitetulle Slovakialle. Peli päättyi 1-3 (24-26, 25-23, 14-25, 19-25). Suomi kuitenkin pystyi haastamaan ykkössijoitettuja erityisesti ensimmäisessä erässä.

Lauantaina Suomi otti elintärkeän voiton isäntämaa Montenegrosta. Trilleri ratkaistiin vasta viidennessä erässä. Peli päättyi Suomelle 3-2 (24-26, 25-23, 25-17, 22-25, 15-13). Tapio Kangasniemi, joukkueen päävalmentaja luonnehti peliä: “ Vääntöä oli taas kunnolla, mutta hyvä niin, koska tätähän urheilu on parhaimmillaan.”Päätöspäivänä sunnuntaina Suomi voitti Kosovon alle tunnissa murskatyyliin. Peli päättyi 3-0 (25-15, 25-10, 25-15). Päävalmentaja Kangasniemi peluutti rohkeasti eri seitsikkoa kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä.

Karsintojen avainpelaajaksi nousi LP Viestin keskipelaaja Anna Czakan, joka rohmusi Suomelle torjuntapisteitä.

Kahdella voitolla Suomi on lohkossa toisena. Slovakia johtaa puhtaalla pelillä lohkoa 9 pisteellä. Suomella on 5 pistettä, Montenegrolla 4 ja Kosovolla 0. Karsintapelit jatkuvat ensi viikolla Slovakian Nitrassa, jolloin kaikki ryhmän maat pelaavat toistamiseen vastakkain. Suomi kohtaa seuraavaksi jälleen Kosovon 13.5. Lohkon kaksi parasta maata ansaitsevat pääsylippunsa kesän EM-kisoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo