Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Mikä järkäle! Yli 100-kiloinen yllätti vauhdillaan 100 metrin kisassa Yhdysvalloissa

Yli 100-kiloinen yllätti vauhdillaan 100 metrin kisassa Yhdysvalloissa
Twitter

Yhdysvaltain olympiakarsintojen esikarsinnoissa nähtiin hämmentävä näky. Lähtöviivalla juoksijoiden joukossa oli nimittäin 197-senttinen ja 107-kiloinen järkäle, kun amerikkalaisen jalkapallon ammattilainen DK Metcalf halusi kokeilla taitojaan.

Kokoonsa nähden Metcalf saavutti erinomaisen tuloksen, sillä hän juoksi 100 metrin aikaan 10,37. Metcalf jäi ajalla eränsä viimeiseksi ja koko kisoissa 17 osallistujan joukossa sijalle 15. Jotain ajan kovuudesta kertoo kuitenkin se, että kotimaisissa Kalevan kisoissa Metcalf olisi vuonna 2020 napannut hopeisen mitalin.

DK Metcalf pelaa ammatikseen amerikkalaista jalkapalloa Yhdysvaltain korkeimmalla sarjatasolla NFL:ssä, Seattlen Seahawks-joukkueessa. Pelipaikaltaan Metcalf on laitahyökkääjä, jonka tehtävänä on saada pallo maalialueelle. Pelipaikassa vaaditaan nopeutta ja räjähtävyyttä. Kun kyseessä on kontaktilaji, tulee kuitenkin kropassa olla hieman enemmän pituutta ja lihasta kuin sulavilla sprinttereillä.

Kun Metcalfilta kysyttiin, miksi hän päätti lähteä kokeilemaan pikajuoksua, oli vastaus nöyrä:

“Halusin vain treenata ja testata nopeuttani maailmanluokan urheilijoita vastaan. Se että sain mahdollisuuden tulla juoksemaan näitä urheilijoita vastaan on siunaus”

Koko tempaus sai alkunsa vuoden 2020 lokakuussa pelissä Arizonan Cardinalsia vastaan, kun Metcalf juoksi käytännössä koko jalkapallokentän halki. Metcalf porhalsi reilut 90 jaardia eli noin 82 metriä ja sai kiinni karkumatkalla olleen Cardinals-pelaajan, taklasi hänet juuri ennen maaliviivaa ja esti samalla touchdownin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu