Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djoković raivosi tuomarille – selviytyi täpärästi kolmannelle kierrokselle

Novak Djoković
AOP

Maailmanlistan ykkösen Novak Djokovićin massakausi ei ole lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Monte Carlossa tappio tuli kolmannella kierroksella, omassa kotiturnauksessa Belgradissa välierissä ja Madridin turnaukseen serbialainen ei osallistunut laisinkaan.

Roomassa turhautuneisuus alkoi jo näkyä, kun maailmanlistan ykkönen raivosi tuomarille toisen kierroksen ottelussaan. Taylor Fritziä vastaan pelatussa ottelussa kärsittiin sateisesta säästä, joka jatkui lähes koko ottelun ajan. Djoković ei olisi halunnut pelata huonossa säässä, vaan vaati pelin keskeytystä.

Djoković tiuski ottelun päätuomarille: “Kuinka kauan oikein haluat, että täällä pelataan?”

Peli pantiinkin tauolle toisen erän ollessa tilanteessa 5-5. Tauon jälkeen erä eteni tie breakiin, jonka Djoković vei nimiinsä. Peli päättyi serbille 6-3, 7-6(5).

Novak Djoković teki aiemmin tänä vuonna historiaa, kun hänestä tuli pisimpään maailmanlistan ykkösenä ollut pelaaja. Tähti onkin myöntänyt, ettei ranking enää juurikaan jaksa kiinnostaa. Sen sijaan Djoković keskittyy Grand Slam -voittojen metsästykseen. Serbillä turnausvoittoja on 18, Rafael Nadalilla ja Roger Federerillä kummallakin 20. Djoković haluaa takuulla yltää tuohon lukuun ja kamppailla kaikkien aikojen parhaan pelaajan tittelistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis