Seuraa meitä:

Formula 1

Valtteri Bottas tiukkana: ”En ole täällä päästämässä kilpailijoita ilmaiseksi ohi”

Valtteri Bottas Barcelonan GP:ssä
AOP

Barcelonan GP ei ollut Valtteri Bottakselta kovin vahva, vaikka kolmas sija vastaakin Mercedes-kuljettajan minimitavoitetta. Lewis Hamilton ja Max Verstappen olivat selkeästi nopeampia, eikä suomalaisella ollut asiaa voittokamppailuun.

Kisan loppupuolella Bottas oli Hamiltonin edellä, mutta Hamilton oli tuoreilla renkaillaan selkeästi nopeampi. Talli kehotti suomalaista päästämään Hamiltonin edelleen ja kaikki odottivatkin nopeaa sijoitusten vaihtamista. Bottas ei kuitenkaan päästänyt Hamiltonia mukisematta edelleen, vaan pysyi ajolinjalla useamman mutkan ajan.

Bottas kommentoi tilannetta kisan jälkeen SkySportsille:

”Olisin ehdottomasti voinut päästää hänet jo aiemmin edelle, mutta minulla oli myös oma kisa mietittävänä. Laskeskelin asioita ja yritin kasvattaa eroa Charlesiin (Leclerc), jotta voisin pysähtyä toisen kerran ja tavoitella lisäpistettä nopeimmalla kierroksella.”

Bottas on jo tässä vaiheessa kautta jäämässä pahasti tallikaverinsa jalkoihin. Mestaruushaaveiden kannalta onnistuminen seuraavassa kilpailussa Monacossa on äärimmäisen tärkeää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1