Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Forbes listasi parhaiten tienanneet – Conor McGregor urheilijoiden ykkönen

Conor McGregor
AOP

Talouslehti Forbes julkaisi tuttuun tapaan vuoden parhaiten tienanneet. Urheilijoiden listalla nähtiin uusi ykkönen, kun UFC-tähti Conor McGregor nousi ensimmäiselle sijalle. Irlantilaisen tienestit olivat yhteensä jopa 180 miljoonaa dollaria. Erikoista on sekin, että 158 miljoonaa dollaria tuosta summasta tienattiin taistelukehän ulkopuolella. Suurin osa tienesteistä tuli McGregorin omistaman Proper No. Twelve -viskibrändin myynnistä.

Listan neljä ensimmäistä urheilijaa – kaikki miehiä – tienasivat vähintään 100 miljoonaa dollaria. McGregorin jälkeen listalla komeilevat jalkapallotähdet Lionel Messi 130 miljoonalla sekä Cristiano Ronaldo 120 miljoonalla. Neljäntenä parhaiten tienanneiden joukossa on Dallas Cowboys NFL-joukkueen pelinrakentaja Dak Prescott, jonka tienestit nousivat 107,5 miljoonaan.

Listan kärkikymmenikköön pääsivät lisäksi koripallotähti LeBron James, jalkapalloilija Neymar, tennispelaaja Roger Federer, formulakuski Lewis Hamilton, amerikkalainen jalkapalloilija Tom Brady sekä koripalloilija Kevin Durant.

Forbes on listannut urheilijoiden tuloja sitten vuoden 1990. Tämä on ensimmäinen kerta, kun jokainen listan kymmenestä parhaasta urheilijasta tienasi ainakin 75 miljoonaa dollaria. Neljä ensimmäistä urheilijaa tienasivat yli 100 miljoonaa, mikä on toinen ennätys Forbesin kirjoissa.

2020 oli poikkeuksellinen vuosi urheilussa, sillä monet liigat pelasivat tyhjille katsomoille ja turnauksia peruttiin. Silti urheilijat pääsivät ennätystienesteihin, mistä on pitkälti kiittäminen erilaisia sponsorirahoja. Top 10 -urheilijat tienasivat vuoden 2020 aikana yhteensä 1,05 miljardia dollaria, joka on jopa 28 % enemmän kuin edellisvuonna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit