Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Markkasella 11 pisteen ilta – Bullsin pudotuspelipaikka yhä epätodennäköisempi

Chicago Bulls hävisi Brooklyn Netsille
AOP

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls hävisi kotiparketillaan. Vastassa ollut Brooklyn Nets nappasi voiton 115-107. Markkaselle ei erityisemmin herunut vastuuta pelissä, vaan suomalainen ahkeroi kentällä vain vajaat 19 minuuttia. Markkanen heitti 11 pistettä ja otti kaksi levypalloa.

Pelin paras pistemies oli heittämällä Bullsin Zach LaVine, joka pussitti jopa 41 pistettä. Kolmosia LaVine heitti kuusi kappaletta. Nikola Vučević heitti 12 pistettä ja kahmi jopa 12 levypalloa. Se ei kuitenkaan riittänyt Chicagon voittoon.

Brooklynin riveissä Kevin Durant oli tuttuun tapaan varma. Tähti heitti joukkueelleen 21 pistettä.

Chicago Bullsin haaveet pudotuspeleistä kokivat kovan kolauksen. Ero viimeisessä play offs -paikassa kiinni olevaan Washingtoniin on kolme voittoa. Runkosarjaa on jäljellä vielä kolme kierrosta, joten saadakseen paikan pudotuspeleissä tarvitsee Chicago nappionnistumisen lisäksi hieman apua Washingtonilta tai Indianalta tappioiden muodossa. Brooklyn Nets puolestaan on toisena itäisessä konferenssissa ja jo varmistanut oman paikkansa.

Seuraavan kerran Chicago Bulls nähdään torstaina, kun joukkue saa kotiparketillaan vieraaksi Toronton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo