Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Hiihdon entinen supertähti paljastaa: perheenlisäystä tulossa!

Justyna Kowalczyk ilmoitti perheenlisäyksestä
AOP

Puolalainen hiihtotähti Justyna Kowalczyk paljastaa olevansa raskaana sosiaalisen median kanavissaan. Hiihtäjä poseeraa lumisissa maisemissa vatsa kauniisti pyöristyneenä, eikä kuva jätä mitään epäselväksi. 38-vuotias Kowalczyk lopetti kansainvälisen hiihtouransa vuonna 2018.

Kowalczyk on yksi 2000-luvun parhaimpia ja tunnetuimpia hiihtäjiä. Palkintokaapisto löytyvät muun muassa kaksi olympiakultaa sekä kaksi MM-kultaa Liberecin MM-kisoista. Puolalaisen suurimpiin saavutuksiin kuuluu myös Tour de Skin voitto neljä kertaa peräkkäin, mihin ei kukaan muu hiihtäjä ole pystynyt. Uran ikimuistoisimpiin hetkiin kuuluu takuulla Vancouverin 30 km olympiakulta, jonka puolalainen nappasi 0,3 sekunnin erolla Marit Bjørgenin nenän edestä. Uransa jälkeen Kowalczyk on toiminut Puolan hiihtoliiton apuvalmentajana.

Kotimaassaan Puolassa Kowalczyk on edelleen suosittu supertähti, jonka tekemisiä seurataan tarkasti. Myös hiihtäjän puoliso on urheilija. Kowalczyk avioitui vuoden 2020 syyskuussa puolalaisen kiipeilijä Kacper Tekielin kanssa. Pari on jatkanut aktiivista elämää hiihtäjän uran lopettamisen jälkeenkin, ja Kowalczyk lisää usein vauhdikkaita kuvia vuoristosta sosiaalisen median kanavoihinsa. Raskaanakin Kowalczyk viihtyy lumisessa vuoristossa lenkillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu