Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Jari-Matti Latvala pyörittää Toyotan WRC-tiimiä kotitoimistolta

Jari-Matti Latvala
AOP

Toyotan WRC-tiimi palkkasi Jari-Matti Latvalan tallipäällikökseen viime kauden päätteeksi. Latvalan pesti on kestänyt nyt neljä kuukautta, jonka aikana on ajettu kolme kilpailua. Latvalan kirjoittama pitkä blogiteksti ensimmäisistä kuukausista on julkaistu WRC:n verkkosivuilla.

”Minun on oltava rehellinen. Olen todellakin nauttinut ensimmäisistä kuukausista Toyotan tallipäällikkönä. Työskentelen päivittäin täysillä osoittaakseni, että minun palkkaaminen oli luottamuksen arvoista.

Koronapandemialla on ollut merkittävät vaikutukset kaikkiin lajeihin, myös ralliin. Latvalan työssä pandemia näkyy konkreettisesti työn sijainnissa.

”Minulla on toimisto Jyväskylässä, mutta pandemian vuoksi olen työskennellyt paljon kotitoimistolta. Minun on sanottava, että pidän tästä järjestelystä. On nautinnollista, kun ei ole yhteen paikkaan sidottuna. Vuosien maailman kiertämisen jälkeen en ole vielä valmis viettämään kaikkea aikaani toimistopöydän takana.

Ennen kautta Latvalan sopivuus tehtävään kyseenalaistettiin ainakin joissain medioissa. Latvalan kirjoitettiin olevan keulakuva, jolla ei juuri ole operatiivisia valtuuksia. Latvala kirjoittaa pitäneensä siitä, että on saanut vaikuttaa asioihin.

Blogitekstin voi lukea kokonaisuudessaan WRC:n verkkosivuilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli