Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen kolmoset upposivat – Chicagolle elintärkeä voitto

Lauri Markkanen oli kovassa iskussa
AOP

NBA:ssa Chicago Bulls otti elintärkeän voiton kotiparketillaan, kun Bulls voitti torstaina Toronto Raptorsin. Peli päättyi 114-102. Voitto tekee pudotuspelipaikasta yhä mahdollisen. Vaihtopenkille jämähtänyt Lauri Markkanen sai vihdoin enemmän vastuuta ja oli tärkeä osa Chicagon onnistumista. Markkanen heitti 20 pistettä.

Markkanen aloitti pelinsä vaihtopenkiltä, mutta pelasi yhteensä 25 minuuttia pelin aikana. Se on reilusti enemmän kuin mihin viime aikoina on totuttu. Erityisesti kolmen pisteen heitot onnistuivat suomalaiselta vakuuttavasti. Yhdeksästä yrityksestä kolmosia upposi kuusi. Markkasen tilille kirjattiin lisäksi seitsemän levypalloa. Kelpo esityksellä Markkanen ansaitsi jaetun ykkössijan pelin tehotilastossa.

Joukkueen paras pistemies oli tuttuun tapaan Zach LaVine, joka pussitti 24 pistettä. Nikola Vučević puolestaan saavutti tupla-tuplan ja otti haltuunsa levypallotilaston 16 kaappauksella. Markkanen oli siis joukkueen toisiksi paras pistemies. Raptorsin joukkueesta eniten pisteitä kahmi Stanley Johnson, joka heitti 35 pistettä.

Voitto on Chicago Bullsille elintärkeä ja pitää haaveet pudotuspelipaikasta yhä elossa. Runkokautta on jäljellä kaksi peliä, ja paikka pudotuspeleissä vaatii voittoa kummastakin pelistä. Se vaatii myös Washington Wizards -joukkueelta kahta tappiota. Bullsin valmentaja Billy Donovan kommentoi joukkueensa tilannetta: “Emme kontrolloi omaa kohtaloamme, mutta elämme vielä yhden päivän.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo