Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Markkasen Bullsille tappio ja karvas tippuminen pudotuspeleistä

Chicago Bullsille karvas tappio
AOP

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls kärsi lauantaina tappion koripallon NBA-liigassa. Brooklyn Nets voitti Bullsin kotonaan luvuin 105-91. Markkanen aloitti vaihtopenkiltä mutta ahkeroi parketilla silti 30 minuuttia. Tilille kirjattiin 14 pisteen lisäksi 2 levypalloa. Joukkueen tulokas Patrick Williams oli Chicagon paras pistemies 24 pisteellä.

Tappio tarkoittaa, että Bullsin kausi päättyy jälleen runkosarjaan. Joukkueen kohtalo sinetöintiin kuitenkin jo perjantaina, kun Washington Wizards voitti oman pelinsä. Wizards tarrasi siten kiinni viimeiseen play offs -paikkaan, ja teki joukkueiden välisen eron niin suureksi, ettei Bulls enää voisi kuroa sitä umpeen.

Chicago Bulls ei ole edennyt pudotuspeleihin sitten vuoden 2017. Tämä tarkoittaa, ettei play offseissa ole pelattu kertaakaan Lauri Markkasen edustaessa joukkuetta. Bullsin kauteen mahtuu vielä yksi peli, kun joukkue kohtaa Milwaukee Bucksin kotonaan sunnuntaina.

Nähtäväksi jää, jääkö lauantain peli Markkasen viimeiseksi Bullsin punamustavalkoisessa paidassa. Suomalaisella ei vielä ole sopimusta seuraavalle kaudelle, eikä Markkanen juurikaan ole valmentaja Billy Donovanin suosiossa. Suomalaisen kausi käynnistyi aloitusviisikossa, mutta loukkaantumisien ja pelaajahankintojen jälkeen Markkanen on valahtanut vaihtopenkille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo