Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Mitä dominointia! Tämä tilasto kertoo tenniksen supertähtien ylivoimasta

Rafael Nadal ja Novak Djoković
AOP

Tenniksen kolme suurinta supertähteä ovat jo varsinaisia ikänestoreita. Silti Roger Federer, Rafael Nadal ja Novak Djoković dominoivat pelikenttiä yhä tänäkin päivänä, aivan kuten ovat dominoineet yli 15 vuoden ajan.

Tällä hetkellä Roomassa pelataan Italian Open -turnausta, jonka finaalissa kohtaavat ketkä muut kuin Novak Djoković ja Rafael Nadal. Miesten ammattilaiskiertuetta pyörittävä ATP julkaisi paljonpuhuvan tviitin, joka kirjaimellisesti räjäyttää tajunnan. Tviitin kylkeen onkin liitetty emoji, jonka pää räjähtää tiedosta.

Tviitistä ja tilastoista selviää, että vuodesta 2005 lähtien Roomassa järjestettävän turnauksen finaalissa on nähty joko Rafael Nadal tai Novak Djoković. Nämä kaksi peluria ovat siis dominoineet turnausta 17 vuotta! Finaalissa pelaajat ovat kohdanneet toisensa viisi kertaa.

Vuodesta 2005 vain kaksi pelaajaa Nadalin ja Djokovićin lisäksi ovat yltäneet turnauksen voittoon: Andy Murray vuonna 2016 ja Alexander Zverev vuonna 2017. Djoković on hallitseva mestari ja viisinkertainen voittaja, kun taas Nadalilla voittoja on yhteensä hurjat yhdeksän. Ennen finaalia pelaajat ovat kohdanneet toisensa jopa 56 kertaa. Taisto on tiukka, sillä Djoković on vienyt voiton 29 kertaan, Nadal 27.

Finaali pelataan sunnuntai-iltana. Italian Open on tasoltaan Masters-turnaus, eli toisiksi eniten palkintorahoja ja ranking-pisteitä myöntävä turnaus heti grand slamien jälkeen. Se on perinteisesti viimeisiä massakisoja ennen kauden toista grand slam -turnausta, Ranskan avoimia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis