Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Nooralotta Nezirille huonoja uutisia – olympialaiset vaarassa!

Nooralotta Nezirin kauden alku viivästyy rasitusvamman takia
AOP

Suomen parhaimpiin pika-aitureihin kuuluvan Nooralotta Nezirin kauden aloitus siirtyy myöhemmäksi. Syynä on Nezirin selässä todettu rasitusvamma. Aituri kertoi jo aikaisemmin joutuneensa keskeyttämään Teneriffan harjoitusleirin selkävaivojen vuoksi. Vaiva osoittautui lääkärikäynnin jälkeen kuitenkin odotettua vakavammaksi, mistä johtuen Nezirin kauden aloitus viivästyy. Nyt kuntoutusjakso korvaa suunnitellun treenileirin.

Nezirin kausi näytti lupaavalta, sillä hallikausi sujui mallikkaasti ja aituri takoi hirmutuloksia toisensa perään. 60 metrin aidoissa Neziri rikkoi Suomen ennätyksen useamman kerran ja jäi EM-kisoissa neljännelle sijalle ja siten täpärästi mitaleilta.

“Totta kai tämä harmittaa todella paljon, mutta olen hyvässä kunnossa ja takana on hyvä hallikausi, joten olen luottavainen olympialaisten suhteen.” Neziri kommentoi rasitusvammaa SUL:n tiedotteen mukaan.

Olympialaiset ja kisarajan alitus nousevatkin suureksi kysymysmerkiksi. Neziri ei vielä ole alittanut Tokion olympiarajaa. Pika-aituri toivoo pystyvänsä aloittamaan kauden juhannuksen jälkeen, kun taas olympianäytöt tulee antaa 29. kesäkuuta mennessä. Näin Nezirillä ei olisi kuin alle viikko näyttöjen antamiseen. Vaikka rajaa ei olisi alittanut, on kisoihin kuitenkin mahdollista päästä myös ranking-pisteiden avulla.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu