Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Ojala lunasti himotun olympiapaikan: “en uskonut, että olisin pystynyt tällaiseen”

Ojala saavutti 50 km kävelyn olympiapaikan
AOP

Suomen ykköspikakävelijöihin kuuluva Aleksi Ojala lunasti vihdoin sunnuntaina itselleen olympiapaikan. Ojala osallistui 50 km kävelyyn Tshekin Poděbradyssa järjestetyissä Euroopan joukkuemestaruuskisoissa.

Ojala sijoittui kisassa toiseksi ajalla 3.48.25, joka alittaa reippaasti Tokion olympialaisten tulosrajan. Aika ei jää paljoa Ojalan omasta ennätyksestä 3.46.25, jonka kävelijä saavutti viisi vuotta sitten. Ojalan olympiarajan tavoittelu jäi viime tinkaan, sillä kävelijä on kärsinyt selkä- ja lonkkavaivoista.

Hillitysti matkaan lähteminen kuitenkin auttoi hyvän ajan saavuttamisessa. Kisan toinen puolikas tulikin useamman minuutin nopeammin kuin ensimmäinen puolikas. Viimeiset viisi kilometriä Ojala käveli kaikista kilpailijoista nopeiten. Vaikka tahdinkiritys oli toiveissa, ei kävelijä itse uskonut aivan sellaiseen vauhtiin. Ojala kommentoi vauhtiaan SUL:n tiedotteessa:

– Se oli toiveissa, että pystyn loppua kohden kiristämään, mutta en uskonut, että olisin pystynyt tällaiseen.

Kävelijöistä myös Aku Partanen on valittu Tokion olympialaisiin. 50 km kävely käydään Tokion sijaan Sapporossa, jonka lämpötila heinä-elokuussa on huomattavasti inhimillisempi kuin Tokiossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu