Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Trump ja O’Sullivan kauden tyylikuninkaat – mikä näistä lyönneistä oli upein?

Judd Trump German Masters-turnauksessa
AOP

World Snooker Tour on kasannut koostevideon, jossa esitellään parhaita lyöntejä päättyneen kauden snooker-kiertueelta. Videolle on valittu 24 huikeinta lyöntiä, joiden joukosta äänestetään kaikkein upein.

Äänestykseen päätyneet lyönnit eivät tulee yllättävältä suunnalta. Judd Trump ja Ronnie O’ Sullivan ovat rohkean pelityylinsä vuoksi yleisön suosiossa, mikä näkyy myös listauksessa. Trumpin lyöntejä on päätynyt 24 parhaan joukkoon peräti kuusi kappaletta ja O’Sullivanillakin ehdokkuuksia on viisi.

Tiukan taistelun maailmanmestaruudesta pari viikkoa sitten käyneet Mark Selby ja Shaun Murphy saivat ehdolle kaksi suoritusta mieheen. Selby kaatoi kaksipäiväisessä finaalissa Murphyn freimein 18 – 15 ja nappasi jo uransa neljännen maailmanmestaruuden.

Äänestys tapahtuu WST:n Twitterissä ja äänestysaikaa on jäljellä vielä neljä päivää. Tällä hetkellä kärkipaikkaa pitää hallussaan Trumpin hieno alapallolyönti Barry Hawkingsia vastaan. Käy antamassa ääni suosikillesi ja katso kaikki lyönnit twitterin koostevideolta.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut