Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Roger Federer palasi pelitauolta: shokkitappio ensimmäisellä kierroksella!

Roger Federer taipui jo ensimmäisellä kierroksella Geneven turnauksessa
AOP

Maailman kaikkien aikojen parhaimpana tennispelaajana tunnettu Roger Federer palasi kisakentille Sveitsin Genevessä järjestetyssä turnauksessa. Federer ei ollut pelannut kisapeliä sitten maaliskuun Dohan turnauksen.

Federer kohtasi turnauksen ensimmäisellä kierroksella ranking-listalla 75. sijalla olevan Pablo Andujarin. Espanjalainen Andujar vei voiton tiukasti kolmessa erässä 6-4, 4-6, 6-4. Andujar nappasi samalla vasta uransa viidennen voiton top 10 -pelaajasta. Federer ei ollut pelannut kisapeliä massalla sitten vuoden 2019 Ranskan avointen.

Pelaamattomuus näkyi Federerin otteissa erityisesti ensimmäisessä erässä. Peruslyönnit jäivät lyhyiksi ja Andujar käytti tilaisuutensa helposti hyväksi. Toisessa erässä Federer pääsi peliin kiinni ja ansaitsi aikaisen syötönmurron. Kolmannessa erässä kävi kuitenkin selväksi, kumpi pelaajista on massakenttäspesialisti. Federer kuitenkin selvitti kaksi ottelupalloa ennen kuin taipui Andujarille.

Federerillä oli käynnissä hurja voittoputki kotimaansa Sveitsin kamaralla. Federer oli voittanut jopa 32 perättäistä ottelua sveitsiläisellä maaperällä. Edellinen tappio tuli lokakuussa 2013. Tämänpäiväistä tappiotaan maailmantähti kommentoi realistisesti:

“Odotin itseltäni parempaa. […] Tuntuu, etten loppujen lopuksi ansainnut voittoa. Pelissäni ei yksinkertaisesti tapahtunut tarpeeksi.”

Sveitsiläinen osallistuu kauden toiseen grand slam -turnaukseen, Pariisissa järjestettävään Ranskan avoimiin, joka tunnetaan myös nimellä Roland Garros. Massalla pelattavasta turnauksesta Federer ei odota liikoja, vaan asettaa kaikki odotuksensa ruoholla pelattavaan Wimbledoniin.

“Tavoitteeni on ruohokausi, ei Roland Garros.” 39-vuotias mailataituri sanoi jämäkästi tappion jälkeisessä haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis