Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperä haastaa suosikit Portugalin MM-rallissa

Kalle Rovanperä haastaa suosikit
AOP

MM-rallisirkus matkaa seuraavaksi Portugaliin, jossa ajetaan yksi perinteikkäimmistä kilpailuista. Rally de Portugal ajetaan 21.-23.5 Porton alueella. Tämän vuoden kilpailu on jo 14. kerta kun Portugalin ralli on mukana MM-sarjassa. Viime vuonna kilpailu jäi väliin koronapandemian takia.

Vedonlyöntikertoimien valossa suosikkina kilpailuun lähtee hieman yllättäen Viron Ott Tänak, joka on vasta neljäntenä MM-sarjassa kahden Toyota-kuljettajan ja tallikaverinsa Thierry Neuvillen takana. Tänak voitti rallin vuonna 2019, kun se ajettiin edellisen kerran. Taakse jäivät tutut nimet Neuville ja Sebastien Ogier, joten suosikin viitta on ansaittu ainakin tulosten perusteella.

Myös Kalle Rovanperä oli mukana vuonna 2019 sijoittuen Skoda Fabiallaan hienosti kuudenneksi. Nyt on vara odottaa parannusta edelliseen sijoitukseen, sillä mies on pari vuotta kokeneempi ja alla on erittäin kilpailukykyinen Toyotan auto.

Edellisessä kilpailussa Kroatian MM-rallissa Rovanperä ajoi rajusti ulos ja jäi kokonaan ilman MM-pisteitä. Mies on silti viidentenä kokonaispisteissä, joten Portugalin MM-rallissa nähdään varmasti nälkäinen nuorukainen. Rovanperän vauhti on alkukauden perusteella kunnossa, joten miehen voidaan olettaa haastavan tosissaan MM-sarjan kärkinimet.

MM-rallia voi nähdä Ylen TV-kanavilla ja Yle Areenassa. Päivän tulokset kokoava koostelähetys nähdään kisaviikonlopun aikana joka ilta ja suorana nähdään seuraavat erikoiskokeet:

Rallin MM-sarja Ylen kanavilla:
perjantai 21.5.
klo 16.30: EK 6 – Yle TV2 ja Areena
klo 21.00: EK 8 – Yle TV2 ja Areena

lauantai 22.5.
klo 10.00: EK 9 – Yle TV2 ja Areena
klo 16.30: EK 12 – Yle TV2 ja Areena
klo 21.00: EK 15 – Yle TV2 ja Areena

sunnuntai 23.5.
klo 10.30: EK 18 – Yle TV2 ja Areena
klo 14.00: EK 21 / Power Stage – Yle TV2 ja Areena

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli