Seuraa meitä:

Yleisurheilu

Yleisurheilun Timanttiliiga starttaa sunnuntaina – Raitanen ja Pulli mukana

Raitanen starttaa ratakauteen Gatesheadin Timanttiliigan osakilpailussa
AOP

Yleisurheilun Timanttiliiga käynnistyy jälleen sunnuntaina Isossa-Britanniassa järjestettävällä Gatesheadin osakilpailulla. Timanttiliiga on korkeimman tason yleisurheilukisa, johon mukaan pääsee ainoastaan kutsun kautta. Ensimmäiseen osakilpailuun osallistuu Suomesta kaksi urheilijaa, Topi Raitanen 3000 metrin esteissä sekä Kristian Pulli pituushypyssä.

Esteiden erikoismies Topi Raitanen ottaa paikkansa lähtöviivalla 15 muun kilpailijan kanssa. Gatesheadin kilpailu on Raitaselle kauden ensimmäinen ratakilpailu. Samalla kisa on ensimmäinen Raitasen päälajissa, eli 3000 metrin esteissä.

Harjoituskaudella Raitanen on panostanut erityisesti korkean paikan harjoitteluun, ja kehittymistä on tapahtunut. Kehitys käy ilmi testauksessa ja treenituloksissa, jos verrataan viime kauden vastaaviin tuloksiin. Raitanen hakeekin jo ensimmäisestä kisasta kovaa aikaa, alle 8.30. Raitasen ennätys esteissä on 8.16,57. Ennätyksen Raitanen saavutti viime kesänä Monacon Timanttiliigassa, jossa kirittäjinä oli joukko maailman parhaita juoksijoita.

“Tavoite on, että kisojen kautta tulokset lähtevät paranemaan ja saisin aikaan nousujohteisen kesän” Raitanen kommentoi SUL:n tiedotteessa.

Raitasen lisäksi Gatesheadin osakilpailussa nähdään myös pituushyppääjä Kristian Pulli. Pulli on loistavassa vedossa voitettuaan maaliskuussa hallikisojen EM-pronssin. Tuolloin hän hyppäsi vain 3 cm omasta ennätyksestään, mikä on huippusuoritus ottaen huomioon hallin tuulettomat olosuhteet.

Sekä Raitainen että Pulli on jo valittu Suomen Tokion olympiajoukkueeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Yleisurheilu