Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Kannatti valittaa! Elon Musk toimitti Teslan UFC-tähden kotiovelle

Beneil Dariush ansaitsi laina-Teslan valituksestaan
AOP

Amerikkalainen UFC:n kevytsarjan tähti Beneil Dariush voitti sunnuntaina konkari Tony Fergusonin. Ottelua enemmän huomiota sai kuitenkin uskomaton tapahtumasarja, joka lähti liikkeelle ottelun jälkeen. Ottelun yksityiskohtiin keskittymisen sijaan Dariush valitti ottelun jälkeisessä haastattelussa, miten puoli vuotta aikaisemmin tilattua Tesla-autoa ei vieläkään ollut toimitettu. Valituksensa hän osoitti suoraan Teslan toimitusjohtaja Elon Muskille.

“Tammikuussa tilasin autoni. He sanoivat sen olevan turvallisin auto, paras auto raskaana olevalle vaimolleni. Ja minä odotan yhä! Elon, veli, mikä tässä on ongelmana? Ensin luvattiin maaliskuuta, nyt on jo melkein kesäkuu. Haluan autoni!” Dariush nauratti toimittajia ottelun jälkeisessä haastattelussa.

“Olen iso fani, mutta tämä alkaa olla jo epäkunnioittavaa!”

Haastattelu päätyi Twitteriin, johon joku keksi tägätä itse Elon Muskin. Musk vastasi twiittiin ja pahoitteli myöhästymistä. Vielä uskomattomampaa on se, että Musk lupasi oitis väliaikaisen auton lainaan, kunnes varsinainen auto on valmistunut.

Yön aikana Dariush oli saanut lukuisia puhelinsoittoja eri Tesla-autokauppiailta. Ottelija epäili soittoja ensin pilapuheluksi. Nopeasti kävi kuitenkin ilmi, että he oikeasti olivat tarjoamassa Dariushille autoa lainaan, kunnes oikea auto toimitettaisiin. Dariushin manageri Ali Abdelaziz julkaisi myöhemmin kuvan tyytyväisestä miehestä, joka poseerasi uuden (laina)-autonsa vieressä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit