Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Yllätysnimet vauhdissa Portugalin MM-rallissa – Tämä on tilanne 5/20 EK:n jälkeen

Kalle Rovanperä käskyttää autoaan Portugalin MM-rallissa
AOP

Portugalin MM-ralli on tätä kirjoittaessa täydessä vauhdissa ja ajettuna on 5 erikoiskoetta 20:sta. Kilpailussa on tähän mennessä nähty melkoisia yllätyksiä, sillä kilpailua johtaa Hyundain Dani Sordo 10,6 sekunnilla ennen tallikaveriaan Thierry Neuvilleä.

Paras Toyotakuski on vasta neljännellä sijalla ja melkoinen yllätysnimi sekin. Nimittäin Takamoto Kausuta on kirinyt ohi Eflyn Evansin ja Kalle Rovanperän ensimmäisten 5:n EK:n jälkeen.

MM-sarjaa johtava Sebastien Ogier kärsii tiellä olevasta irtosorasta eniten, sillä hän starttaa erikoiskokeille ensimmäisenä ja puhdistaa tietä muita kuskeja varten. Ogier valittelikin ongelmia jo ensimmäisten erikoiskokeiden jälkeen.

Myös Rovanperä oli pettynyt autonsa tuntumaan kolmen ensimmäisen EK:n jälkeen: “En saa tuntumaa tiehen. Tilanne on paha, todella paha”, Rovanperä kertoi WRC:n seurannan mukaan.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä että 3. EK:n jälkeen tehdyt säädöt on antaneet miehelle lisävauhtia, sillä Rovanperä kellotti pohjat neljännelle ja jäi kärjestä vain 0,9 sekuntia viidennellä EK:lla.

Tänään ajetaan vielä kolme erikoiskoetta, minkä jälkeen lähtöjärjestystä muutetaan siten, että rallia johtava kuljettaja starttaa erikoiskokeille viimeisenä. Portugalin MM-ralli loppuu sunnuntaina 11.18 kilometrin mittaiseen Power Stageen.

 

Portugalin MM-rallin tilanne 5/20 erikoiskokeen jälkeen:
1. Dani Sordo Hyundai 56:07,5
2. Thierry Neuville Hyundai +10,6
3. Ott Tänak Hyundai +12,0
4. Takamoto Katsuta Toyota +21,7
5. Elfyn Evans Toyota +22,3
6. Kalle Rovanperä Toyota +25,0
7. Sébastien Ogier Toyota +36,8
8. Adrien Fourmaux M-Sport +40,0
9. Gus Greensmith M-Sport +1:07,7

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli