Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottakselle valtava pettymys – Max Verstappen nousi MM-sarjan kärkeen

Max Verstappen voitti Monacon GP:n
AOP

Valtteri Bottaksen Monacon GP päättyi murheellisesti. Bottas oli ajamassa vankasti kohti kakkossijaa, mutta matka päättyi tylysti epäonnistuneeseen varikkokäyntiin. Bottaksen oikean eturenkaan mutterit olivat pöyristyneet niin, ettei rengasta saatu ollenkaan irti. Pöyristynyt Bottas joutui keskeyttämään ja menetti valtavan määrän MM-pisteitä.

Kilpailun voittoon ajoi keulilta startannut Max Verstappen, joka siirtyi samalla MM-sarjan kärkeen. Alun perin Charles Leclercin piti startata paalulta, mutta monacolaisen matka päättyi jo lämmittelyn aikana vetoakselin hajoamiseen.

Toisesta ruudusta startannut Bottas otti erinomaisen lähdön, mutta Verstappen sulki täysin radan oikean puolen ja onnistui pitämään kärkipaikkansa. Hollantilaisen kisa sujui ongelmitta ja hänen asemansa ei ollut tämän jälkeen kertaakaan uhattuna.

Aika-ajoissa epäonnistunut Lewis Hamilton ei pystynyt ihmetekoihin Monacon ahtaassa rännissä. Hamilton jumittui koko kisan ajaksi Pierre Gaslyn taakse ja turhautunut mestari keskittyi radioliikenteessä lähinnä kiukutteluun. Hamilton ajoi maaliin seitsemäntenä ja sai lohdutuspalkinnoksi ylimääräisen pisteen nopeimmasta kierroksesta.

Kimi Räikkösen kisa oli kelvollinen, mutta pisteitä ei tälläkään kertaa tarttunut matkaan. Räikkönen oli kisan lopussa hyvässä vauhdissa, mutta sijoitus oli lopulta harmillinen 11:s. Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi avasi Alfa Romeon pistetilin kymmenennellä sijalla.

Toiseksi ajanut Carlos Sainz ja kolmanneksi yltänyt Lando Norris ajoivat virheettömän kisan, mutta etenkin Ferrarilla jäi paljon hampaankoloon. Italialaistiimillä oli loistava tilaisuus kerätä todella kova pistepotti, mutta Leclercin keskeytys jätti Maranellon väelle happaman maun suuhun.

MM-sarjan seuraava kilpailu ajetaan kahden viikon päästä Bakussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1