Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Roger Federerin sihti hukassa: katso video, kun tähti paukauttaa pallon kollegansa sukukalleuksille

Roger Federer
AOP

Elina Svitolinan sosiaalisessa mediassa jakama video on saanut hymyn monen tennisfanin huulille. WTA-rankingissa kuudennella sijalla oleva ukrainalainen Svitolina on samalla ranskalaisen Gael Monfilsin kihlattu. Monfils on niin ikään tennispelaaja.

Pariskunta hauskuuttaa seuraajiaan sosiaalisessa mediassa erilaisilla videoillaan. Paljon huomiota sai elokuussa 2020 julkaistu video, jossa Svitolina paiskii lähietäisyydeltä palloja suoraan Monfilsia kohti, kuitenkaan tähän osumatta. Vaikuttavan suorituksen voi katsoa alla olevalta videolta.

Viime viikolla saman haasteen sai kukas muu kuin tennistähti Roger Federer, joka oli harjoittelemassa yhdessä Monfilsin kanssa. Federerin kaltaisen taiturin luulisi selviävän haasteesta helposti. Sveitsiläisen muutaman kuukauden pelitauko näkyi kuitenkin otteista, sillä Svitolinan ohjeista huolimatta Federer pamautti kolmannen pallon suoraan ranskalaisen haaraväliin. Monfils meni oitis kyyryyn kivusta, kun taas Federer ja Svitolina räjähtivät nauramaan. “Älkää kokeilko tätä kotona!” ukrainalainen tokaisee kameralle.

Herrasmiehenä Federer muisti kuitenkin pahoitella tapahtunutta Monfilsille, jolle onneksi ei käynyt pahemmin. Federer lupasi ottaa uusintayrityksen haasteesta muutaman viikon treenin jälkeen. Nähtäväksi jää, lupautuuko Monfils enää sveitsiläisen maalitauluksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis