Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin ottelu lyöty lukkoon: paikanpäälle jopa 40 000 katsojaa

Fury ja Wilder ovat aikaisemmin kohdanneet kahdesti. Seuraava kohtaaminen on heinäkuussa.
AOP

Pika-aikataululla kokoon kyhätty ottelu Tyson Furyn ja Deontay Wilderin välillä WBC-sarjan tittelistä on varmistunut. Ottelu käydään heinäkuun 24. päivä Las Vegasissa. Sopimus allekirjoitettiin lauantaina ja valmistelut ovat käynnissä.

Furyn promoottori Frank Warrenin mukaan ottelu suunnillaan järjestettävän Allegiant Stadionilla, joka normaalisti on NFL-joukkue Las Vegas Raidersin areena. Katsomoon mahtuu jopa 40 000 ihmistä katsomaan ottelua. Areenaa ei aikaisemmin ole käytetty nyrkkeilyyn tai vapaaotteluun.

“Kyseessä on todella uusi areena ja se on paikkana upea. Katsomo järjestetään niin, että sinne mahtuu 35–40 000 katsojaa. Se tulee olemaan yksi suurimmista tapahtumista sen jälkeen, kun Las Vegas avattiin yleisölle uudelleen.” Warren kommentoi ottelun tapahtumapaikkaa.

Furyn oli tarkoitus kohdata Anthony Joshua raskaan sarjan suurottelussa, mutta välimiesoikeus päätti, että Furyn tulisi ensin kohdata Wilder. Varsinaisen ottelun sijaan olisi Wilderin voinut kuitata myös suurehkolla rahasumalla. Warren selittää, miksi otteluun päätyttiin rahasumman sijaan:

“Päätös tehtiin, että saataisiin tämä Wilderin ottelu alta pois. “Joshuan ottelun toteutuminen oli jo todella lähellä, mutta se peruuntui välimieskäsittelyn vuoksi.”

Furyn ja Wilderin välillä on aikaisemmin käyty kaksi ottelua WBC-sarjan tittelistä. Niistä ensimmäinen päättyi tasan ja toinen Furyn voittoon. Wilderillä on tästä syystä vielä yksi mahdollisuus haastaa Fury tittelistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit