Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Comeback! Nähdäänkö Vladimir Klitschko taas kehässä?

Huhut povaavat Klitschkoa takaisin kehään. Kuva vuodelta 2017.
AOP

Ukrainalaisnyrkkeilijä Vladimir Klitschkon kovasta kunnosta ja mahdollisesta comebackista on viime aikoina liikkunut runsaasti huhuja netissä. Huhut saivat nyt lisää tuulta alleen, kun Shannon Briggs ilmoitti keskiviikkona hyväksyneensä ottelun Klitschkoa vastaan. Legendan comeback on siis lähempänä kuin koskaan aikaisemmin.

Yhdysvaltalainen Shannon Briggs on ilmoittanut hyväksyneensä ottelun Klitschkoa vastaan, tosin virallista tietoa ottelun yksityiskohdista ei vielä ole tihkunut julkisuuteen. Briggs kertoi asiasta Sky Sports -televisiokanavan keskiviikkona julkaistussa Ringside Toe2Toe -podcastin jaksossa, mutta ei osannut kertoa onko kyseessä varsinainen ottelu vai pelkkä näytösottelu. Sanomansa mukaan Briggs hyväksyi ehdotuksen oitis.

“Juuri tänään suostuin ottelemaan Vladimir Klitschkoa vastaan hänen comeback-ottelussaan” Briggs kommentoi podcastissa. “Olette ensimmäisiä jotka saatte kuulla tästä, edes vaimoni ei tiedä tästä vielä!”

Klitschko lopetti uransa vuonna 2017, jolloin hän taipui Anthony Joshualle. On kuitenkin selvää, että ukrainalainen haluaa nousta nyrkkeilymaailman suurimmaksi legendaksi olemalla vanhin maailmanmestaruuden voittanut raskaan sarjan nyrkkeilijä. Tällä hetkellä titteliä pitää George Foreman, joka oli voittaessaan 45-vuotias. Myös Klitschko on tänä vuonna 45-vuotias.

Klitschkolla on vyöllään WBA-, WBO-, IBF- ja IBO-liittojen raskaan sarjan maailmanmestaruudet. Hänen koetaan olevan yksi kaikkien aikojen parhaista nyrkkeilijöistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit