Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Superpesiskaudesta odotetaan ennätystasaista – Vimpelin Veto pelinjohtajien suosikki

Superpesiskaudesta odotetaan tasaista
AOP

Miesten superpesiskausi starttaa ensi viikon tiistaina MansePP:n ja Hyvinkään Tahkon välisellä ottelulla. MansePP teki suuria hurjia viime syksyn siirtomarkkinoilla ja lähtee todellisena mustana hevosena alkavaan kauteen.

Pelinjohtajien papereissa suurin ennakkosuosikki on kuitenkin Vimpelin Veto. Joukkue vahvistui paluumuuttaja Teemu Isokedolla, sekä seitsemän Itä – Länsi -edustuksen Veli Pekka Yli-Hirvelällä. Yli puolet pelinjohtajista sijoittaa Vimpelin ykköseksi.

Sotkamon Jymy palautti viime kaudella kultajunan raiteilleen ja joukkueen tavoitteena on uusia mestaruus. Antti Korhosen siirtyminen Kempeleeseen vei Jymyltä suuren määrän tehoja ja varmuutta, mutta Sotkamossa ei ole ennenkään huudeltu yhden miehen perään. Pelinjohtajista kolme on arvioinut Sotkamon kauden kovimmaksi joukkueeksi.

MansePP sijoittuu pelinjohtajien papereissa kolmanneksi. Mansen mitali ei olisi yllätys, sillä joukkueen hankinnat ovat teräksisiä. Tuomas Jussila, Juha Puhtimäki ja Henri Puputti ovat kaikki kovissa liemissä marinoituja pelimiehiä. Mansen kyyti voi riittää jopa mestaruuteen asti – kolme pelinjohtajaa sijoittaa Mansen ykköseksi.

Joensuun Maila menetti Juha Puhtimäen Tampereelle, mutta toisaalta sisäpeliin hankittiin Patrik Wahlsten -merkkistä ruutia. Pelinjohtajat sijoittavat Joensuun sarjassa neljänneksi, lähes identtisellä pisteytyksellä MansePP:n kanssa. Kerubilla aiotaan pelata myös syksyllä, sillä joukkueen asettama minimitavoite on mestaruus.

Viides mestariehdokas on Sotkamolle viime finaaleissa hävinnyt Kouvola. Joukkueen kausiennakossa ilmoittama minimitavoite on pudotuspelipaikka, mutta Kouvolassa janotaan edelleen pitkään odotettua mestaruutta. Paperilla joukkue ei ole suurin suosikki, mutta sillä on kaikki eväät kaataa mikä tahansa joukkue sarjassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo