Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Jääkuutiot seurasivat paraatipaikalta isä-Räikkösen Monacon GP:tä

Kimi Räikkönen Monacon GP
AOP

Kimi Räikkösestä on varttuneemmalla iällä kuoriutunut varsin lämminsydäminen perheen isä, joka viettää runsaasti aikaa lastensa Robinin ja Riannan kanssa. Räikköset ovat usein koko perheen voimin liikkeellä myös kisaviikonloppuisin, eikä Monacon Grand Prix tehnyt poikkeusta.

Jäämies julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka kuvatekstissä hän kutsuu lapsiaan leikkisästi jääkuutioiksi (Icecubes). Kuvassa Robin ja Rianna seuraavat kilpailua hotellin parvekkeelta, aivan Grand Hotel -neulansilmän yläpuolelta. Etenkin Robinilla näyttäisi olevan vaikeuksia pysyä aloillaan, kun Räikkösen Alfa Romeo kurvaa ohi. Kimin julkaisu on selkeästi sulattanut somesydämet, sillä kommenttikenttä on täynnä jääkuutioista innostuneiden fanien viestejä.

Tässä näet Räikkösen instagram päivityksen:

Räikkönen ajoi Monacossa hyvän kilpailun, mutta kyyti ei riittänyt aivan kymmenen parhaan joukkoon. F1-sarjan nestorin pistetili ei ole vielä tämän kauden osalta auennut, mutta kannustusjoukoista kympin joukkoon ajaminen ei ainakaan jää kiinni.

F1 sarja jatkuu kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Azerbaidzanin Bakussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1