Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan avointen kaaviot arvottu – Ruusuvuorella hyvä arpaonni

Ruusuvuori metsästää ensimmäistä voittoaan Ranskan avoimissa
AOP

Kauden toinen grand slam -turnaus Ranskan avoimet käynnistyy ensi viikolla kaksin- ja nelinpelien pääsarjoilla. Kaksinpelikaavion arvonta suoritettiin torstaina. Arvonnassa arpaonni oli Suomen Emil Ruusuvuorella puolella.

Maailmanlistalla sijalla 74 oleva Ruusuvuori saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa karsijan, eli pelaajan, joka on selvittänyt tiensä pääsarjaan karsintojen kautta. Kyseessä on siis automaattisesti suomalaista huonommin rankattu pelaaja. Vastustaja selviää karsintojen päätyttyä loppuviikosta. Jos Ruusuvuori voittaa ensimmäisellä kierroksella, tulee toisella kierroksella vastaan Argentiinan Juan Ignacio Londero (ranking 100) tai Chilen Cristian Garin (ranking 23). Eteläamerikkalaiset tunnetaan massakenttäspesialisteina, mikä voi koitua Ruusuvuoren ongelmaksi. Kannattaa myös huomioida, että Garin on turnauksen kahdeksan vuoden takainen juniorimestari.

Ruusuvuoren kunto massakentillä on noussut kysymykseksi ennen grand slam -turnauksen alkua. Hänen pelinsä ei ole parhaimmillaan massalla, eikä kausi ole antanut syytä odottaa suurta muutosta. Ruusuvuoren tilillä on kaksi ensimmäisen kierroksen tappiota sekä vetäytyminen muutamasta kisasta. Kisojen sijaan Ruusuvuori on keskittynyt treenaamiseen ja massapelinsä parantelemiseen.

Ennätyksellistä 14. Roland Garros -voittoaan metsästävän Rafael Nadalin kaavio on kivenkova – maailmanlistan ykkönen Novak Đoković, legenda Roger Federer sekä Nadal on kaikki arvottu kaavion yläpuolelle. Nadal saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa australialaisen Alexei Popyrinin. Nuori Popyrin on maailmanlistalla vasta sijalla 61, mutta on tänä vuonna ottanut valtavia harppauksia eteenpäin ja napannut muutamia kovia päänahkoja.

Toinen kärkisijoitetuista, jonka kaavio ei ole helpoimmasta päästä, on Dominic Thiem. Itävaltalainen saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Pablo Andujarin, espanjalaisen konkariin, joka juuri pudotti Roger Federerin jatkosta Geneven turnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis