Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Emil Ruusuvuorelle taas tappio – ulos Ranskan avoimista

Ruusuvuori taipui Ranskan avointen ensimmäisellä kierroksella
AOP

Emil Ruusuvuoren vuoden toinen grand slam -koitos loppui lyhyeen. Yhdysvaltain Mackenzie McDonald oli suomalaista parempi Ranskan avoimissa ja otti voiton ensimmäisellä kierroksella 4-6, 6-3, 7-6(4), 6-3.

Maailmanlistan 74. sijalla majaileva Ruusuvuori oli paperilla suurempi suosikki, kun vastassa oli karsintojen kautta pääsarjaan selvinnyt McDonald. McDonald löytyy ranking-listalta 118 sijalta.

Ruusuvuori aloitti pelin vahvasti murtamalla amerikkalaisen syötön kahdesti ensimmäisessä erässä. Toinen murto tuli erän viimeisessä pelissä, jossa Ruusuvuorella oli jopa neljä eräpalloa. Toisessa erässä McDonald iski takaisin ja murtaa suomalaisen syötön kahdesti.

Kolmannessa erässä Ruusuvuori oli jo pääsemässä niskan päälle. Erä eteni tasaisesti ilman murtoja 5-5 tilanteeseen asti, jolloin Ruusuvuori nappasi syötönmurron. McDonald kuitenkin mursi heti takaisin ja erä ratkaistiin tie breakissa, jonka yhdysvaltalainen vei nimiinsä 7-4.

Ottelu sinetöitiin heti neljännen erän alussa, kun McDonald mursi Ruusuvuoren syötön 3. pelissä. Yhdysvaltalainen peluri vei ottelun kotiin reilussa kolmessa tunnissa.

Massa ei ole Ruusuvuoren vahvimpia alustoja, ja myös viime vuoden turnaus loppui ensimmäisellä kierroksella. Ruusuvuori on kuitenkin mukana myös nelinpelissä, jossa pelaa saksalaisen Dominik Köpferin kanssa. Muista suomalaisista mukana ovat Henri Kontinen nelinpelissä sekä Laura Hietaranta tyttöjen kaksin- ja nelinpelissä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis