Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Brasilialaiskonkarille jo uran neljäs Indy500-voitto – Räikkösen entinen tallikaveri 9:s

Ed Carpenter Indycar harjoituksissa
AOP

Helio Castroneves voitti sunnuntaina legendaarisen Indy500-kilpailun. Voitto oli Meyer Shank Racing -tallissa ajavalle brasilialaiselle jo uran neljäs Indianapolisin ovaalilla. Jopa 200 kierroksen mittainen Indy500 kilpailu ajettiin jo 105:nen kerran.

Kilpailu oli ovaalikilpailulle tyypilliseen tapaan äärimmäisen tasainen. Castroneves ohitti ruutulipun vain 0,49 sekuntia ennen toiseksi ajanutta Alex Palouta. Kilpailun tasaisuudesta kertoo paljon se, että kilpailun paras yhdysvaltalainen Ed Carpenter ajoi viidenneksi vain 1,2 sekuntia voittajalle hävinneenä.

Kilpailuun osallistui myös useampi entinen F1-kuljettaja. Heistä parhaiten sijoittui Kimi Räikkösen entinen tallikaveri Juan Pablo Montoya, joka toi Arrow McLareninsa maaliin yhdeksäntenä. Räikkönen ja Montoya taistelivat tulisesti ykkösissä kaudella 2005.

Entisistä F1-kuljettajista mukana olivat myös Marcus Ericsson, Takuma Sato, Sebastian Bourdais ja Max Chilton.

Kilpailussa tehtiin myös korona-aikakauden urheiluhistoriaa. Moottoripyhätön katsomoihin laskettiin peräti satatuhatta fania, mikä tekee siitä toistaiseksi suurimman yleisötapahtuman pandemian alkamisen jälkeen.

 

Sky Sports F1 jakoi twitter tilillään videon kilpailun viimeisestä kierroksesta:

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut