Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kovaa puhetta supertähdeltä: “NBA:ssa pelaajia kohdellaan kuin eläintarhassa”

Kevin Durant ja Kyrie Irving pelaavat Netsin riveissä
AOP

Koripallosarja NBA:n pudotuspelit ovat alkaneet rytinällä, mutta huomio on kiinnittynyt pelien sijasta katsojien huonoon käytökseen. Kun koronarajoituksia on lievennetty, katsojat ovat päässeet seuraamaan pelejä livenä ensimmäistä kertaa yli vuoteen.

Samalla katsojien jatkuva huono käytös on ollut pudotuspelien suurin puheenaihe. Fanit ovat muun muassa syljeskelleet ja heitelleet popcornia pelaajien päälle ja solvanneet pelaajia rasistisilla kommenteilla.

Huonon käytöksen kohteena on viimeisimpänä ollut Brooklyn Netsin supertähti Kyrie Irving. Brooklyn Nets kohtaa pudotuspeleissä Boston Celticsin, jonka fani heitti Irvingiä vesipullolla. Irving kuitenkin vältti pullon täpärästi. 39 pistettä heittänyt Irving ei ole Celtics-fanien suosiossa, sillä pelaaja vaihtoi seuraa juuri Celticsistä Netsiin.

Pullon heittänyt fani, 21-vuotias Cole Buckley, sai syytteet pahoinpitelystä vaarallisella esineellä. On myös mahdollista, että Buckley saa elinikäisen porttikiellon Celticsin peleihin.

Irvingin joukkuekaveri Kevin Durant arvosteli kovasanaisesti fanien käytöstä.

“Fanien täytyy kasvaa aikuisiksi jossain vaiheessa. Ymmärrän, että ihmiset ovat stressaantuneita pandemian johdosta, mutta kun he tulevat peleihin, heidän tulisi ymmärtää… Nämä miehet [pelaajat] ovat ihmisiä. Me emme ole eläimiä. Emme ole eläintarhassa” Durant tuumasi lehdistötilaisuudessa.

“Osoita edes vähän kunnioitusta peliä kohtaan. Osoita kunnioitusta ihmisiä kohtaan. Osoita kunnioitusta itseäsi kohtaan. Kasva aikuiseksi ja nauti pelistä!”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo